Muusikoiden.net
23.10.2018
Gibson Megakiertue | Esillä vuoden 2019 Gibson-uutuudet sekä paljon muuta! 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Haussa bändi tai soittokavereita
Lisätty: 21.03.2018
Voimassa: 09.12.2018
Ilmoittaja: Zarmo (#1078)Lähetä pikaviesti »
Tuli muutto Rovaniemelle ja nyt tarvitsisin sieltä soittokavereita ja/tai bändin.

Olen 38-vuotias, osaan soittaa bassoa, mandoliinia, busukia, jonkin verran banjoa sekä joitain muita kielisoittimia, mitä sattuu olemaan ja toki kitaraakin jollain tavalla. Teen myös biisejä ja suomeksi sanoitankin. Olen myös viime aikoina tehnyt elektronista musiikkia mm. modulaarisyntetisaattorilla, mutta varsinaisesti en kovin hyvin soita koskettimia.

Kokemusta on monenlaisista bändeistä eri soittimien varressa niin keikoilla kuin studiossakin, mutta mikään ammattilainen en ole. Olisi mukavaa päästä välillä keikoillekin, mutta tavoitteena on käydä töissäkin, eli sellainen puolivakava meininki kelpaisi hyvin. Olen ihan mukava bändikaveri ja juon mielelläni oluttakin tilaisuuden tullen.

Erityisesti kiinnostaa folk/roots/etno/kamu/ ym. akustisempi soitanta sekä kaikki erikoisempi ja kokeellisempi meno, mutta soitan mielellä hyvinkin monenlaista musiikkia, jos vaan on mukava porukka. En kuitenkaan ole erityisen kiinnostunut metallista enkä cover-hommista.

Jos yhtään tuntuu, että tällainen tyyppi voisi sopia bändiinne tai jos uuden orkesterin perustaminen tai muu toiminta kiinnostaa, niin laitelkaapa viestejä.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 38
Osasto: Muut
Paikkakunta: Rovaniemi (Lapin lääni)
Internet: http://jalakulo.bandcamp.com/
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti