Muusikoiden.net
21.02.2018
Kuopion Konservatorio | Musiikkialan ammatillinen perustutkinto 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Trash/Hard/Rock /Rock-Metal bändi haussa PK-seutu
Lisätty: 14.02.2018
Voimassa: 16.04.2018
Ilmoittaja: provokalistihelsinki (#18778)Lähetä pikaviesti »

No moro! Helsinki-Espoo-Vantaa ja lähiympäristö hoi. Hakusessa bändi, joka soittaa hyvin ja kovaa. Hyviä bändejä : Guns And Roses, Metallica, Iron Maiden, Judas Priest, Wasp, Amorphis, HIM, Entwine, To Die For, Stratovarius, lähes kaikki menee, ördäys-osasto ei kiinnosta.

Vaatimuksia : hyvä soittotaito, rumpali tottakai, en kaipaa keskiverto rumpalia. Omia biisejä, jokunen koveri on okei olla olemassa setissä mukana. Riittävä treenimäärä ennen keikkoja, ei kerran kahdessa viikossa soitteleville. Omia biisejä, ainakin demoja hyvä olla olemassa, sanoituksia, kenties suhteita.

Homma otetaan tottakai aluksi harrastuksena, mutta riittävän tosissaan. Esteitä ei keikoille/studioon ole, ainakaan mulla vielä. Omia demoja löytyy ja laulukokemusta pop-jazz tyyleistä ooppera äänen muodostukseen saakka. Lisäksi huumorintajua ja sosiaalisuutta vaaditaan enemmän, kuin liian vähän. Yhteydet pikaviestein tätä kautta. Oma ääniala tenori, baritoniosuudet hoituu kanssa. Mennään vielä kerran kehä ykkönen ja kolmonen päästä päähän. Bändit laittakaa viestiä nopsaan. Multa löytyy oma PA-1200 wattia ja Mikki.

Mikko

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 23-44
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti