Muusikoiden.net
12.12.2018
Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Rumpali
Lisätty: 17.12.2017
Voimassa: 03.01.2019
Ilmoittaja: barcode (#1483)Lähetä pikaviesti »
Etsitään keikkailevaa ja ajoittain myös omia tuotoksiaan äänitykseen muotoon tallentavaa orkesteria. Tavoitteellista toimintaa siis.

Lyön lujaa, groovaan ja svengaan, blaastaan ja laahaankin tarvittaessa ;-) Kunhan mennään sopivasti räkäisin ja rupisin soundein.
Perkussiot ja jaloviina maistuu myös. Pörinää ja rupea, Rouva on hyvä nam!

Musatyyleistä dissaan automaattisesti iskelmät (poislukien post-apokalyptic foxtrot), p0p, go$pel, ganjanmusiikit (ns. pakana -setti folkkia vuoren rinteellä tuulessa ja tuiskussa on ok), kolmasnainen-wannabe rokit sekä räkäpunkit. Alakulo ja epätoivo käärittynä huonoon huumoriin = me gusta mucho! Pääasiallisesti 70-90 lukujen rokki, bluesi eli ns. post-rock (myös heavy metalli pohjalta) kiinnostaa. Eikä menneitten aikain progekaan ole kirosana. Kun on tarpeeksi huonoa niin se kääntyy hyväksi ja jopa legendaariseksi.

Vahvoina vaikutteina taustalla Brittirokista esim. LedZep, Black Sabbath, Thin Lizzy, Sisters of Mercy, Fields Of The Nephilim, Venom, Cathedral, The Wounded Kings, Electric Wizard, Uncle Acid & The Deadbeats, King Crimson, Jethro Tull jne. Toki Ameriikan Rockit; W.A.S.P., BÖC, Beach Boys ;-) tippuu myös. Usvaisemmat 70's (horror) leffa soundtrackit tyyliin Fabio Frizzi, Riz Ortolani, Goblin ja Carpenterit toimii, samoin Morricone länkkärit. 80-luvun kasvattina c64 sid piirillä tehty musa myös. Tämän päälle metallimmat meiningit esim. Obituary, Triptykon, Dark Throne, Autopsy, Dismember... jne
Tyly meininki siis.

Kaikista regressioituneista musiikkivaikutteista huolimatta suunta on aina eteenpäin, tarkoitus eiole jumettaa paikallaan. Nenä näyttää suunnan eteenpäin, karavaani kulkee ja koirat haukkuu.

Pari vuosikymmentä keikkoja, nauhotus-sessioista sekä monenkarvasia muusikoin tekeleitä nähneenä, loppukaneetiksi vielä; Inhoan laiskoja, epäaitoja, hengeltään velttoja ja itsekeskeisiä ihmisiä. Kansankynttilät, Huumehörhöt, Larppaajat, kulttuuriwannabe-terot ja varsinkin ajokortittomat kitaristit pysykää kaukana!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 42
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti