Muusikoiden.net
28.05.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Kitaristi etsii bändiä
Lisätty: 31.07.2017
Voimassa: 19.11.2022
Ilmoittaja: Emmet Ray (#151646)Lähetä pikaviesti »
Moro!

Etsin sekä harrastebändiä että kokoonpanoa, jonka tavoite on ammattimainen keikkailu. Eniten kokemusta omaan roots-tyyleistä, mutta ammattimaisesti toimivassa kokoonpanossa soitan tottakai sitä, mikä bändin linjaksi sovitaan. Nuotinlukutaitoa perusjuttuihin löytyy. Taustaa omaan sekä pop-/jazz-puolelta että klassisesta kitarasta, joissa nuotinluku on ollut koko ajan osa opiskelua ja sitä tulee harjoitettua myös Big Bandissa sekä Swing-bändissä, joissa soitan. R&B-/Neo Soul-/Hip Hop-matskuakaan en vieraaksi koe ja hyvin tehdylle reggaellekaan en selkääni käännä, eli kysele toki myös niihin!

Harrastepuolella olen käytettävissä country-, blues-, rockabilly- sekä swing-tyylisiin bändeihin ja niiden rock-variaatioihin (blues-rock, esim. Cream ja country-rock, esim. The Desert Rose Band) kuten myös mielenkiintoisiin rock-/pop-orkestereihin ja jam-bändeihin (esim. Grateful Dead).

Esimerkkejä yllämainituista voisivat olla esim. Dwight Yoakam (country), Fabulous Thunderbirds tai Albert King (blues), Blue Cats (rockabilly) ja King Cole Trio, eli Nat King Cole with Oscar Moore/Irving Ashby (swing). Myös hyvä soul-musa (kuten Etta James) kiinnostaa, jos sinne löydetään paikkaa sooloillekin. Hyvästä rock-/pop-matskusta voisi käydä esimerkkinä vaikka Chris Isaak ja Norah Jones sekä The Police. Jos bändiä ei edellämainittujen tyylien puitteissa löydy, niin en poissulje mahdollisuutta bluegrass-bändistäkään.

Muutakin saa ehdottaa (varsinkin harmonisesti mielenkiintoista musaa), mutta osan tyyleistä jätän muille. Niitä ovat mm. suomi-rock ja -pop, punk, indie ja metalli. Duo-kokoonpanoa harkitsen, jos tyyli on kiinnostava ja toinenkin jäsen soittaa harmoniasoitinta (kitara tai piano). Omia biisejä soittavat bändit eivät ole ensisijainen kiinnostuksenkohteeni, mutta jos tyyli osuu hyvin kohdilleen, niin sellaistakin harkitaan.

Koesoitto tottakai aina sovittavissa, mutta soittonäytteen kyselijöille suosittelen soittajia, ketkä ovat tutumpia sellaisen toimintamallin kanssa.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti