Muusikoiden.net
09.12.2023
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Roots-/Rytmimusa-kitaristi bändiisi?
Lisätty: 31.07.2017
Voimassa: 04.06.2024
Ilmoittaja: Emmet Ray (#151646)Lähetä pikaviesti »
Moi!

Olen pitkän soittokokemuksen eri tyyleistä omaava harrastelija-kitaristi ja etsin sekä harrastebändiä että kokoonpanoa, jonka tavoite on ammattimainen keikkailu. Eniten kokemusta omaan roots-tyyleistä, mutta ammattimaisesti toimivassa kokoonpanossa soitan tottakai sitä, mikä bändin linjaksi sovitaan. Nuotinlukutaitoa perusjuttuihin löytyy. Taustaa omaan sekä pop-/jazz-puolelta että klassisesta kitarasta, joissa nuotinluku oli koko ajan osa opiskelua ja sitä tuli harjoitettua myös Big Bandissa sekä Swing-bändissä, joissa soitin.

Harrastepuolella olen käytettävissä mm. country-, blues-, rockabilly-, soul- funk-, r&b- sekä swing-tyylisiin bändeihin.

Esimerkkejä yllämainituista voisi olla esim. Dwight Yoakam (country), Fabulous Thunderbirds tai Albert King (blues), Blue Cats (rockabilly) ja King Cole Trio, eli Nat King Cole with Oscar Moore/Irving Ashby (swing), Etta James (soul).

Myös hyvä rock-/pop-matsku voisi kiinnostaa (esim. Chris Isaak, Norah Jones ja The Police), samoin Neo Soul/R&B/Hip Hop (esim. The Roots, D’Angelo, Public Enemy, Tony Toni Tone & Bill Withers) ja hyvin tehdylle reggaellekaan en selkääni käännä, eli kysele toki myös sellaiseen!

Tyylit, jotka jätän suosiolla muille ovat suomi-rock ja -pop, punk, indie ja metalli. Duo-kokoonpanoa harkitsen, jos tyyli on kiinnostava ja toinenkin jäsen soittaa harmoniasoitinta (kitara tai piano).

Omien biisien soitosta olen kiinnostunut, mikäli tyyli on kiinnostava, rahallisen korvauksen tuovia keikkoja on myyty ja perusasiat ovat kunnossa.

Perusasioita ovat mm.: Osaat kertoa biisin sävellajin, tahtilajin, muotorakenteen (ja tahtimäärän), onko biisissä modulaatioita, ymmärrät sointuasteet, miten soinnut rakentuvat, intervallit jne.

Koesoitto on tottakai aina sovittavissa, mutta soittonäytteen kyselijöille suosittelen soittajia, ketkä ovat tuttuja sellaisen toimintamallin kanssa.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti