Muusikoiden.net
25.04.2017
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Rumpali tulee kaapista
Lisätty: 21.04.2017
Voimassa: 31.08.2017
Ilmoittaja: chopper (#42034)Lähetä pikaviesti »
Epäsäännöllisissä projekteissa soittava/tuuraileva etsii pestiä vakituisesti ja tavoitteellisesti treenaavasta, keikkailuun tähtäävästä tai jo mahdollisesti keikkailevasta porukasta.

Heitin koukun tänne itse, koska m.netin Wanted-palstaa kun selaa, on ilmoittelu pitkälti metallipainotteista. Etsin kuitenkin jotain groovempaa ja monipuolisempaa. Haluan myös kehittyä soittajana, mutta en vain soolona. Varsinaista keikkakokemusta kun ei ole, haluan kehittyä siinäkin suhteessa.

Olen renesanssirumpali, eli välillä pitkienkin luomattomien taukojen jälkeen patojen parin palannut ja nyt parisen vuotta aktiivisesti soitellut. Vaikka bändikuviot ovat tällä hetkellä epäsäännölliset, treenaan / soitan silti lähestulkoon päivittäin jotain: Jos ei tekniikkajuttua, niin sitten omaksi ilokseni.

Musiikkiin suhtaudun varsin avoimesti. Jos biisissä on hyvä groove, melodia tai muu koukku mikä pysäyttää kuuntelemaan, ellei jopa tarttumaan kapuloihin, ei ole väliä mitä genreä biisi edustaa. Skaalan ulkopuolelle jäävät angstirokki/hevi, ördähevi, doom, sludge, nu-metal jne, sekä sellainen tennareiden kärkiin tuijottelu ja muu mökötysmeininki. Liikun suunnilleen aikajanalla 50-80’s ja eniten 70-80’s johtuen varmaankin siitä että olen syntynyt 70-luvun loppupuolella. Kaikki jatsi ei ole paskaa ja swing/big band toimii myös.

Coverit ei ole kirosana. Ilahduttavaa toki olisi löytää biisilistalta jotain muutakin kuin ne soitetuimmat pop/rock -klassikot.

Omat kamat on. Yamahaa koivupuusta ja puolijohteista. Normisetti on treenikämpällä ja sähköiset kotikäytössä, eli treenimahdollisuudet kohdallaan.

Omien treenien lisäksi pystyn osallistumaan bänditreeneihin 1-2 krt / vko.

Asuinpaikkani on Oulu.

Yv:llä saapi kopin :)

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 39
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti