Muusikoiden.net
25.02.2017
Musamaailma Turku - Yliopistonkatu 13 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Oppressive hakee metallirumpalia!
Lisätty: 02.12.2016
Voimassa: 24.04.2017
Ilmoittaja: Herrasmiekkoinen (#108655)Lähetä pikaviesti »

Oululainen Oppressive tarvitsee rumpalia nykyisen muuttaessa opiskelujen perässä toisaalle. Toistaiseksi pystytään vielä hänen kanssaan treenaamaan, mutta mitä nopeammin uusi rumpali saataisiin sisäänajettua, sen parempi. Musiikkityylinä thrash metal lievillä vaikutteilla sieltä sun täältä, tyylisuunnan sekä myös biisien vaikeusasteen saa selville kuuntelemalla musiikkiamme esim. Youtubesta: https://www.youtube.com/OppressiveOfficial

Meidän bänditoiminta lähtee harrastepohjalta ja huvin vuoksi koulujen, töiden ym. ohessa, mutta ollaan kuitenkin tosissamme ja pyritään kehittämään bändiä. Toiveena olisi että treenejä saisi pidettyä hieman useammin kuin kerran viikossa. Ollaan julkaistu muutama demo ja keikkailtu, lähinnä Oulussa mutta myös kauempana.

Soittotaitoa tarvitaan tietysti sen verran että saa meidän biisit soitettua tiukasti. Lisäksi aikaa ja motivaatiota pitää löytyä siinä määrin että treeneihin, keikoille, äänityksiin ynnä muihin sovittuihin tilaisuuksiin myös osallistuu. Täysi-ikäisyys on myös käytännön syistä melkolailla välttämätöntä. Me ollaan vähän päälle parikymppisiä. Treenis on ilmainen, mutta studiokuluihin ja vastaaviin menee välillä rahaa omista kukkaroistamme.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää ja sovitaan koesoitto!

oppressiveband@hotmail.com
fb/oppressivefi

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18+
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
Puhelin: 0443267669
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti