Muusikoiden.net
08.12.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Intohimoinen rumputaiteilija hakee rock/metal/tms. bändiä
Lisätty: 30.11.2016
Voimassa: 31.12.2016
Ilmoittaja: Jounizky (#157954)Lähetä pikaviesti »
Olen 24-vuotias sälli ja olen soitellut rumpuja n. 10 vuotta. Kolme bändiä on ollut parhaillaan työstön alla joista tälläkin hetkellä vielä yksi kuvioissa. Bändisoittoa olen harrastanut n. 5 vuotta. Bändit ovat olleet kaikkea väliltä kevyt hengellinen musiikki - vaikeasti määriteltävä metalli - punk 'n' roll, eli hyvin laidasta laitaan. Pari kourallista keikkoja olen myös soitellut kyseisten kokoonpanojen kanssa ja kolme EP:tä olen kannuraitoja työstänyt.

Tällähetkellä tilanne on kuitenkin se, että sälli on tullut itäisemmältä puolelta maata ja asettunut Turkuun ja tätä myötä vanhat bädikuviot ovat siis jääneet taka-alalle. Intohimoa kuitenkin soittamiseen on niin paljon että siksi tässä haeskelenkin uutta kokoonpanoa johon asettautua.

Se missä itse olen vahvimmillani olisi varmaan jotakin akselia funkrock-metalli ja siltä väliltä. En ole mikään armoton döödispaahtaja enkä grindcore-jauhaja, mutta tykkään tuplabasareitakin päästä vähän laskettelemaan mutta ennenkaikkea voida soittaa hieman dynaamisemmin kuin pelkkää paahtoa paahdon perään.

Olen siis avoin kaikille vähän menevämmille projekteille, en ole ihan mikään humppa-jamppa kuitenkaan.
Bändiltä toivoisin avoimuutta ja hyvää porukkahenkeä sekä myös soitto-ja sävellystaitoa/intoa, sillä haluaisin päästä työstämään bändin kanssa enemmänkin omaa materiaalia kuin jauhamaan pelkkiä covereita.

Mikään ammattilaismuusikko en ole siis koskaan ollut, mutta sitäkin innokkaampi harrastamaan ja myös tutustumaan uusiin tyyppeihin!

Jos vaikutan tyypiltä, joka voisi istua orkesterinne tilanteeseen, niin ottakaapa täällä yhteyttä pikaviestillä, niitä luen säännöllisesti.

Tähän loppuun vielä parin kokoonpanon EP:itä joihin on rumpuja tullut naputeltua.

Metalliyhtye Kairos
https://www.youtube.com/watch?v=UDP … =PLjzhQ_KQTLtPy1n29RmdNnx8q3upa4ArV

Punk 'n' rollia tarjoileva PROGE
https://www.youtube.com/watch?v=F9u … =PLOwSOUfu555YlVrHSVPzJU1k51JJSOpR_

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti