Muusikoiden.net
24.01.2017
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Kallio etsii basistia
Lisätty: 27.11.2016
Voimassa: 10.02.2017
Ilmoittaja: -Oujee- (#120062)Lähetä pikaviesti »
Kallio on keski-pohjanmaalainen, vuonna 2012 perustettu kristillinen rock/heavy-yhtye. Neljän vuoden sisään sisältynyt useita kymmeniä keikkoja, pari musiikkivideota ja Soundcloudissa julkaistu albumi. Uuden basistin sukupuolella ja iällä ei ole suurempaa merkitystä, mutta bändin jäsenten keski-ikä on n. 20v joten mitä lähempänä tuota ollaan niin sitä parempi. Emme vaadi mitään älytöntä soittokokemusta; mikäli taustalta löytyy muutaman vuoden aktiivista rockin tai metallin soitantaa niin pärjää varmasti. Tärkeintä on motivaatio treenaamiseen ja se että kemia bändin kanssa pelaa. :)

Bändillä on meneillään eräänlainen 'murrosvaihe' mikä on myös osasyy uuden basistin hankkimiselle. Biisimateriaali on mennyt huomattavasti raskaampaan ja teknisempään suuntaan; biisit on tehty drop c-vireelle ja tempot nousseet ylemmäs (omien biisien vaikutteet menee ehkä hieman tuonne Nightwish/Sonata Arctica/Within Temptation-suuntaan). Uusia biisejä koossa n. 11 kpl tällä hetkellä ja tarkoituksena onkin aloittaa albumin äänitykset kevään aikana. Voin lähettää kiinnostuneille midi-tiedostoja ja tabeja biiseihin niin halukkaat voivat tulla vaikka reenikämpälle kokeilemaan. Basistilta tulee löytyä omat ja asianmukaiset soittokamat.

Keikkailemaan pääsee varmasti eli homma ei rajoitu pelkkään treenikämpälle soitteluun. Ollaan kaikki leppoisia ja yhteistyökykyisiä tyyppejä ja toivomme sitä myös tulevalta basistilta :) Mikäli kiinnostus heräsi niin minuun voi olla yhteyksissä m.netin pikaviestillä tai tekstiviestillä.

Edit: Tekstiä hieman korjailtu. Pahoittelut mahdollisista väärinymmärryksistä, menee täysin mun piikkiin. :)

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: n. 20v
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Kokkola (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: nolla-viis-nolla-4078955
Internet: https://www.youtube.co … 4wc9pe_HL6eoe_0iaC62kQ
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti