Muusikoiden.net
06.12.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Tule bändiimme kitaristiksi!
Lisätty: 25.11.2016
Voimassa: 23.05.2017
Ilmoittaja: teinuu (#42501)Lähetä pikaviesti »
Heipä hei,

Olemme jonkin aikaa pystyssä ollut pop/rockbändi, joka tarvitsisi vielä osaavan kitaristin riveihinsä. Meillä on valmiit soittotilat ja PA-kamat. Edellytämme soittajalta korkeaa motivaatiota ja taitoa soittaa valitut kappaleet tarvittavalla tasolla.

Soitamme näin aluksi cover-kappaleita. Kappaleiden genre vaihtelee alternative rockin ja tanssimusiikin välillä. Artisteina mainittakoon Adele, Muse, Led Zeppelin, Pariisin Kevät, Von Hertzen Brothers... Tarkoituksemme olisi aluksi soittaa bile- ja hääkeikkoja ja sitten lopuksi lisätä omaa musiikkia sekaan. Lopulta olisimme bändi, joka soittaa vain omaa musiikkia, jossa on sekä popin että rockin piirteitä.

Jos sinusta tuntuu, että jaat samat mielenkiinnon kohteet kanssamme, niin ota rohkeasti yhteyttä. Sinulla tulisi olla omat soittimet, mutta muuten kaikki pitäisi olla tiloissamme valmista. Valitsemme sopivan henkilön koesoittojen perusteella. Sukupuolella ei ole merkitystä, mutta toivoisimme, että täyttäisit ilmoituksessa ilmoitetun ikäkriteerin.

Kaikilla bändin soittajilla on yli 10 vuoden kokemus omasta soittimesta, joten ihan osaavasta porukasta on kysymys. Keikkoja olisi tiedossa.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 18-30
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Kuopio (Itä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti