Muusikoiden.net
03.12.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Rock Cover Laulajaa???
Lisätty: 24.11.2016
Voimassa: 01.01.2017
Ilmoittaja: jviikari (#74234)Lähetä pikaviesti »
Moi!
Olemme Espoolainen Blues/Rockia soittava bändi. Edellinen laulajamme joutui jättämään bändin ja nyt tarvitsisimme sinua korvaamaan hänen paikkansa. Olemme neljä jo nelikymppistä ukkoa ja joku jo enempikin ;), mutta henkinen
ikä on enemmänkin alle parikymppisen tasoa.... ;) Eli huonoa huumoria ja räiskyvää naurua tiedossa. Soitamme covereita ja tarkoitus olisi myös päästä keikoille kunhan vain laulaja löytyy ja saame homman toimimaan. Tällä hetkellä soittelemme rock genreä laidasta laitaan mm. CCR, Allman Brothers, Kingston Wall, Louis Jordan, Stevie Ray Vaughan, Black Croves, Thin Lizzy ym... Lisäksi suomenkielisiä kappaleita mm. Egotrippi, Pelle Miljoona, Kolmas Nainen. Olemme erittäin avoimia biisi valintojen suhteen.

Laulajalta odotamme sitoutumista bändiin ja tulemista kerran viikossa harjoituksiin. Lisäksi motivaatiota viedä bändiä omalla panoksellaan eteenpäin ja aikaa harjoitella uusia kappaleita myös kotona. Vuokran maksukykyä treeniksestä (24-30 euroo kuussa ;)) Sekä tietysti laulamisen taitoa.

Iälläsi, sukupuolellasi tai hiustyylilläsi ei ole merkitystä, jos sovit porukkaan ja olet innoissasi asiasta kuten me. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan ja sovitaan lisää. Kerron mielelläni meistä enemmän puhelimessa. Yhteydenotot toivon puhelimitse tai tekstiviestillä.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 0-99
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0414313475
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti