Muusikoiden.net
17.01.2017
ROKKAA MERKONOMIKSI - liiketalouden perustutkinto 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Uusi Metalcore -yhtye etsii jäseniä!
Lisätty: 22.11.2016
Voimassa: 20.05.2017
Ilmoittaja: Kitnox (#153674)Lähetä pikaviesti »

Eli, päätettiin vihdoin perustaa basistin kanssa yhtye joka vastaa meidän soittomieltymyksiä. Meitä on siis tällä hetkellä kaksi 97-syntyistä kaveria Hankasalmelta. Allekirjoittanut toimii kitaristina ja laulajana, tosin pystylaulajan hommat kiinnostaa. Yhteistä soittokokemusta löytyy niin keikoilta kun studiostakin muutaman vuoden ajalta. Ihan perus rentoja tyyppejä ollaan, eli meidän kanssa pitäisi olla suht helppo tulla toimeen.

Yhtyeen nimi on tosiaan My Decay ja vaikka itse en hirveästi liian tarkoista genreluokituksista välitäkään, niin luokiteltakoon musiikkityyli vaikkapa Death Metal vaikutteiseksi Metalcoreksi. Demot on vielä kesken ja tulossa, mutta jos pidät yhtyeistä kuten Avenged Sevenfold, Bullet For My Valentine ja SlipKnot niin ota toki yhteyttä niin voidaan laitella vielä vaiheessa olevia demoja. Eli omaa materiaalia oltaisiin tekemässä alusta asti.

Lähtökohtaisesti ollaan siis etsimässä rumpalia, sekä yhtä tai kahta kitaristia. Toki kaikenlaista muutakin osaamista saa tarjota. Olennaisinta on se, että osaat soittaa ja joko asut tarpeeksi lähellä aktiivisen toiminnan mahdollistamiseksi tai tykkäät todella ajaa autolla pitkiä matkoja. Ilmainen ja yleinen treenikämppä löytyy Hankasalmelta, mutta toki treenausjärjestelyt yms. mietitään kunnolla vasta jäsenten löydyttyä.

Rumpalit:
-Tuplabasari hommat pitäis handlata, toki hankalimmat on neuvotelvatissa.
-Osaamista ja mielenkiintoa pitää olla. Rumpuja saa sovittaa itselleen sopivammiksi, kunhan sovittaa parempaan suuntaan. Ei olla mitään hirveitä proge-ystäviä…
-Olisi todella hyvä juttu jos löytyisi omat rummut ja vielä parempi jos pystyisi niillä sitten omalla ajallaankin reenaamaan. Meidän reenikseltä löytyy rumpusetti, mutta sitä ei viitti keikoille raahata. Ainakin tuplapedaalit ja kapulat ois löydyttävä.
-Ethän ole niitä tyyppejä jotka hakkaa rumpuja taukoamatta treenisession ajan sillä välin kun muut yrittää keskustella… :)

Eli rohkeasti vaan yhteyttä ottamaan jos kiinnostusta löytyy! :)

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18+
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Hankasalmi (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: santeri.shemeikka@gmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti