Muusikoiden.net
29.03.2017
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Hevisuuntasella kepittäjällä bändi hakusessa
Lisätty: 21.11.2016
Voimassa: 17.05.2017
Ilmoittaja: KepittäjäW (#183128)Lähetä pikaviesti »
Terve, olisin kasaamassa bändiä / halukas liittymään jonkin bändin riveihin. Soittokokemusta löytyy noin seitsemän vuotta, pääasiassa raskasta rokkia ja heviä soitellu. Muutama vuosi sitten soitin myös eräässä hard rock -bändissä, joka jäi kuitenkin pelkäksi projektiksi. Livenä on tullu vedettyä muutama keikka. Musiikkia olen tehnyt paljonkin, lähinnä Protoolsilla, eli demottamiskokemusta on paljon.

Bändit lähimpänä sydäntä ovat Black Sabbath ja Ozzyn sooloura, Saxon, Metallica, Dio, Megadeth, Meshuggah ja Iron Maiden. Lempikitaristeihin kuuluvat mm. Yngwie Malmsteen, Kiko Loureiro, Randy Rhoads ja Vinnie Moore.

Thrashpohjainen metalli olisi ehkä se kaikkein mieluisin genre soittaa, mutta oikeastaan kaikki käy aina black metaliin asti.

Iällä ei oikeastaan ole kauheasti väliä, kunhan ei tarvitse ruveta opettamaan. Yläraja ehkä siinä 20v kieppeillä. Osallistun mielelläni treeniksen ylläpitoon, mieluiten Helsingin alueella, pk.seutu toimii myös.

Jos kiinnostuit ja sulla on jonkin näkönen hevibändi kitaristia (backing- tai leadvocalsit hoituu myös) vailla tai haluaisit perustaa hevibändin niin ota ihmeessä yhteyttä!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 15
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: metalisthething@gmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti