Muusikoiden.net
26.02.2017
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Etsitään moniraitaäänityksiä miksausharjoituksiin
Lisätty: 21.11.2016
Voimassa: 01.03.2017
Ilmoittaja: arttuextra (#147532)Lähetä pikaviesti »
Tervehdys!

Olen tehnyt musiikkia pitkään (1990-luvulta) pääsääntöisesti harrastuspohjalta ja omaksi ilokseni. Pari vuotta sitten siirryttyäni Logic Prohon, aloin kiinnittää enemmän huomiota miksaamiseen ja huomasin nauttivani soundien säätämisestä melko runsaasti.

Tästä eteenpäin olen pyrkinyt opettelemaan miksaamista käymällä online-kursseja, lukemalla kirjoja, katselemalla satoja YouTube-videota ja tottakai miksaamalla myös omaa tavaraa. Miksaamisen harjoittelussa on kuitenkin se huono puoli, että siinä voi lopulta tulla paremmaksi vain tekemällä sitä monipuolisesti. Olen siinä vaiheessa, että haluaisin kehittyä tosissani ja tätä tarkoitusta varten tarvitsisin työstettävää materiaalia genrestä riippumatta.

Tämä on nyt siis projektillesi tai bändillesi sellainen mahdollisuus, että voit lähettää minulle äänityksesi tai demosi (moniraitoina) ja teen niistä, jos en nyt paremman, niin selkeämmän kuuloisia, missä aikaa on käytetty myös soundien ja tilantunnun pohdintaan.

Katson myös, että eri instrumenttien taajuusalueet eivät mene päällekkäin, mutta yritän samalla säilyttää raidan originaalituntuman.

Oma estetiikkakäsitys menee ehdottomasti 1960- ja 1970-luvun äänityksissä ja käytän melko paljon aikaa siihen, että soundit olisivat pehmeämmät, lämpimämmät ja positiivisella tavalla paskemmat. Tätä tarkoitusta varten olen myös hankkinut melko runsaasti plugareita.

Käsittelen kaiken materiaalin täysin luottamuksellisesti.

Eli pistäpäs viestiä tulemaan niin sovitaan tarkemmin yksityiskohdista.

Kiitoksia!

- Arttu

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 35
Osasto: Muut
Paikkakunta: Ulkomaat
Internet: http://www.pyramidbkk.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti