Muusikoiden.net
03.12.2016
OGRE | Klikkaa tästä lisätietoa ja jälleenmyyjät 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Laulu-kitaraduo
Lisätty: 20.11.2016
Voimassa: 08.01.2017
Ilmoittaja: Marischka (#116369)Lähetä pikaviesti »

Klassinen kitara-lauluduomme on perustettu spontaanisti yhtenä lauantai-iltana. Löysimme heti yhteisen hengen ja sävelen. Olemme molemmat ammattimuusikoita ja arvostamme musiikin tekemisessä laatua.
Repertuaarimme koostuu tällä hetkellä suomalaisista ja ulkomaisista joululauluista sekä tunnetuista musikaalisävelmistä. Emme kuitenkaan halua pysyä vain yhden genren sisällä, vaan kokeilemme ja sovitamme mielellämme asiakkaan toiveen mukaista repertuaaria. Toimimme Turussa ja Turun seudulla.

Kitaristi Maria Sapelkinan ohjelmistoon kuuluu kitaramusiikin klassikoita Bachista Rodrigoon. Hänellä on ohjelmistossa kevyttäkin musiikkia, ja hän on valmis toteuttamaan myös asiakkaan toivomuksia. Sapelkina pystyy soittamaan myös taustamusiikkia.

Laulaja Paula Mämmelä on äänialaltaan sopraano, ja hänen ohjelmistoon kuuluu niin kevyt kuin klassinenkin musiikki. Hän on laulanut erilaisissa akustisissa kokoonpanoissa ja esiintynyt laulajana mm. näyttämöteoksessa Voihan partituuri, jossa tehtiin aikamatka musiikin historiaan.

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Keikat
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0443459795
Sähköposti: Marischka377@hotmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti