Muusikoiden.net
22.02.2017
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Kiipparistia goottihenkiseen coverbändiin
Lisätty: 18.11.2016
Voimassa: 28.02.2017
Ilmoittaja: enfant_sauvage (#161572)Lähetä pikaviesti »

Tervehdys!

Olen perustamassa yhtyettä, joka kantaa nimeä Devil's Finest. Tullaan ainakin näin alkuun soittamaan covereita mm. sellaisilta artisteilta kuin Depeche Mode, Killing Joke, Tears for Fears, Johnny Cash. Plus paljon muuta jänskää - soittajilla toki myös sananvaltaa kappalevalintoihin. Filosofiani cover hommaan on se, että ei vain soiteta muiden biisejä kliinisesti läpi vaan ikäänkuin otetaan biisit omiksemme. Toimivan kokoonpanon löytyessä ei omien biisien tekeminen myöskään ole poissuljettu - itselläni ainakin on mielenkiintoa myös siihen.

Yhtyeessä toimin itse laulajana. Omaan voimakkaan, tumman äänen joka taipuu monenlaiseen tulkintaan. Äänialani on laaja, joskin korkeimmat tenorikiekumiset ei oo mun heiniä.

Virtuositeettia ei edellytetä, kunhan olet oppimiskykyinen, osaat pitää homman kasassa ja pidät kiinni sovituista jutuista. Bonuspointseja jonkinäkösestä laulutaidosta, niin saataisiin kunnon stemmat. Yhtyeen stailin huomioonottaen kosketinsoittajana tulisit olemaan näkyvässä & monipuolisessa roolissa, monet kappaleista kun liikkuvat juurikin siellä synapop /-rock osastolle.

Tavoitteeni on tehdä tätä hommaa suurella sydämellä ja antaumuksella, ja sitä toki muiltakin toivon. Bändin imagon ja ilmaisun peruskivinä näen hiukan kieroutuneen mustan huumorin ja helvetin hyvän meiningin.

Parhaiten saat minut kiinni
s-postilla tai tekstiviestillä.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18 - 50
Osasto: Kosketinsoittajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 045 630 5319
Sähköposti: sami.kekalainen1@gmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti