Muusikoiden.net
04.12.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Hevirumpali kaipailee soittoporukkaa
Lisätty: 14.11.2016
Voimassa: 31.12.2016
Ilmoittaja: Lovefactory (#38887)Lähetä pikaviesti »
70-90-luvun hard rock/heavy/metalli-musiikki on sydäntäni lähellä ja olisi kiva sellaista päästä säännöllisesti rummuttelemaan ihan kokonaisen bändin kera.

Rumpuja on tullut hakattua teini-ikäisestä säännöllisen epäsäännöllisesti tähän päivään asti ja ohessa on tullut hieman laulettua ja kitaraakin soiteltua. Taustalauluja voisin rumpujen takaa hoidella mielelläni.

Mikään progeihme en ole (vaikka tykkäänkin kuunnella sitä paljon). Blastbeatista ja örinästä (paria poikkeusta lukuunottamatta) en saa mitään irti. Muuten minulle voi kyllä ehdottaa projekteja varsin laajalta skaalalta. Vuosien varrella onkin tullut soitettua monenlaista musiikkia Eaglesista Panteraan.

Tällä hetkellä vuokrailen treenistä kitaristikaverini kanssa Malminkartanon suunnalla, josta löytyy ihan pätevä PA:kin, joten soittotilakin löytyisi tarpeen vaatiessa, jos vain soittajia/valmis bändi löytyy ympärille.

- Miten usein ja millä mielellä?
Huumorilla mutta tosissaan -harrastelija-asenteella olen liikenteessä ja olisi kiva päästä treenaamaan esimerkiksi säännöllisesti kerran viikkoon (max pari). Soittotouhut ovat parasta terapiaa ja vastapainoa duunitouhuille.

- Keikkailukiinnostus?
Keikkailu ei niin hirveästi kiinnosta (rumpujen roudaaminen ja kasailu sux!), mutta jos homma lähtee hyvin tulille ja saadaan kunnon soittosetti kasaan, niin voisihan tuota satunnaisesti harrastaa.

- Omien biisien soittaminen?
Mieluiten varmaan cover-settiä soittelisin ainakin alkuun, mutta jos hyviä biisejä on porukalla jemmassa, niin mikä ettei.

- Heitä nyt jotain bändien nimiä omista vaikutteista?
Maiden, Megadeth, Rainbow, Whitesnake, Tarot, Testament, Dio, Sabbath, Savatage, Dokken, Alice Cooper, Vicious Rumors, Thin Lizzy, Steel Panther, Ynkkä, Annihilator, Dickinson, Helloween, Gary Moore, King Diamond, Ratt + miljoona muuta.

Jos hevipumppusi huutaa rumpalia, niin pistähän mailia tulemaan ja turistaan lisää.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 34
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: anttipaivinen@gmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti