Muusikoiden.net
08.12.2016
Into-Luthman | Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Kosketinsoittimia jazz-projektiin
Lisätty: 14.11.2016
Voimassa: 31.12.2016
Ilmoittaja: arhipp (#20162)Lähetä pikaviesti »
Jatsia jammaileva trio (kitara, basso, rummut) kaipaa vahvistusta koskettimista. Ollaan tapailtu erinäisiä standardeja, kuten esim. Miles Davisin So What, Herbie Hancocin Chameleon, Wes Montgomeryn Four On Six, John Scofieldin A Go Go... Koskettimet täydentäisi mukavasti kokonaisuutta.

Musiikki on meille harrastus, kaikilla on muitakin projekteja ja bändejä vireillä. Jatsin soitto on vähän sellaista, että sitä ei pääse muissa bändeissä tekemään, joten tämä on ollut mukavaa erilaista jammailua.

Treenit Lopen Läyliäisillä tai Nurmijärven Perttulassa. Kummassakaan paikassa ei ole koskettimia, joten omat pelit olisi hyvä saada kulkemaan. Julkisia ei oikein kulje, eli oma ajoneuvokalusto ei ole pahitteeksi. Treenejä ehkä 2-4 viikon välein, joten sen suhteen tuskin kuormittaa liiaksi.

Itse ollaan noin nelikymppisiä, tavallisia oikeissa töissä käyviä äijiä. Rennolla meiningillä tätä yritetään kehittää, ehkä joskus voisi keikankin heittää, mutta se ei tässä projektissa ole mikään ehdoton päämäärä. Instrumentaalimeininkiä, mutta jos olet kova laulamaan, saatamme toki hyödyntää tätä ominaisuutta.

Itseäni rumpalina kiinnostaa tällä projektilla ensi sijassa kehittää ja laajentaa omaa soittotaitoa, nauttia hyvistä jameista ja hyvistä biiseistä. Sellaisista biiseistä, joita ei ehkä ole kovin järkevä jalkauttaa suomalaisen keskiolutbaarin yleisön kuultavaksi.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Kosketinsoittajat
Paikkakunta: Loppi (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: mikko.j.parviainen@gmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti