Muusikoiden.net
29.03.2017
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Rumpuopetusta edullisesti Pirkanmaalla.
Lisätty: 13.11.2016
Voimassa: 11.05.2017
Ilmoittaja: //rumpalipoika// (#101624)Lähetä pikaviesti »
Hei,

Onko sinulla halua alkaa soittaa rumpuja mutta et osaa?

Minä voin auttaa tässä.

Olen itseoppinut rumpali, olen muutamat kaverit opettanut soittamaan perusjutut kädenkäänteessä. Riippuu vähän minkälaista musiikkia haluat soittaa, mutta esimerkiksi minun vahvuudesta tanssi/iskelmä/pop musiikista voin sinua opastaa paljon. Jos koet että haluat tai tiedät ketä haluaisi niin otahan yhteyttä ja jutellaan. Soittohommat pitää aloittaa innostuksen kautta ja pyrin itse siihen että se innostus pysyy päällä. Siksi soittotunneilla pitää olla mukavaa eikä mitään orjallisesti opettelua ja painostusta että kiinnostus laskee. Hyvä opettaja pystyy tekemään nämä molemmat asiat ja oppilas oppii siinä samalla.

Olen siis itseoppinut, eli voin kertoa ja opettaa sen minkä itse tiedän ja sen jälkeen kun soittohommat on edennyt sille tasolle että en voi enään opettaa, ohjaan oppilaan seuraavalle ketä osaa opettaa lisää. Tämä minun tapani on se halvin keino selvittää, kiinnostaako musiikki ja musiikin soittaminen oikeasti. Sitä kun ei ikinä tiedä vaikka polte on aluksi kova. Vastoinkäymisiä ja takapakkia tulee joka soittajalle, mutta luja tahto tehdä tätä niinkuin minun tapauksessa kantaa pitkälle. Itse olen soittanut jo reilu 15vuotta! Tällä hetkellä soitan päätoimisesti muusikkona, siksi minulla nyt aikaa opettaa ja opastaa jotakuta ketä haluaa alkaa soittamaan koska päivätyöt ei häiritse.

Teen myös kotikäyntejä, mutta se edellyttää että sinulla on rummut paikanpäällä. Varsinais-Suomen/Pirkanmaan/satakunnan alueella. Kilometrikorvausta vastaan 0.43snt/km.

Itse opetan täällä kotona punkalaitumella. Mulla kahdet rummut täällä yms äänentoistokamat. Et siis tarvitse tuoda paikalle muutakuin itsesi.

Minun soittoa päätoimisessa ykkösbändissä voit kuulla oheisesta linkistä. Soitan siis itse tanssi/iskelmämusiikkia.

https://www.youtube.com/watch?v=ExT935KdyJ0

Ota yhteyttä ja jutellaan:
046 9523781/ Joni

Hinnat alkaen: 20¤/45min tai 25¤/60min pidemmistä kerroista tms sopimuksen mukaan.

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 26
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Punkalaidun (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: +358 46 9523781
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti