Muusikoiden.net
02.12.2016
HOTONE - pienimmät pedaalit koskaan? 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Mukaan nastaan projektiin
Lisätty: 06.11.2016
Voimassa: 24.12.2016
Ilmoittaja: E-ray (#55838)Lähetä pikaviesti »

Moi. Tuntuuko siltä että osaamisesi kaipaa sopivasti lisää haastetta? Onko hyvän musan tekeminen juttusi? Hyppää mukaan mun projektiin. Biisejä on parisenkymmentä ja kokonaisuutta synnytetään nyt. Projektilla ei ole nimeä eikä kysymyksessä ole bändi klassisessa mielessä (vielä). Aika näyttää mitä tapahtuu, mutta varmasti keikalle päädytään jahka musaa on riittävästi paketissa.. Livenä se on kuitenkin hauskinta.

Sua odottaa mun lisäksi basisti, kitaristi, naisvokalisti ja kosketinsoittaja.

Koska mulla on studio/harjoitustila ja kaikki tarvittavat vermeet, niin homma on sulle vaivatonta. Ilmaannut yhteisen suunnitelman mukaisesti sunnuntai-iltaisin Lauttasaareen ja that is it. Harjoittelu kotona, mutta Verstaalla sovitetaan / äänitetään. Vai mitä?

Musa on omanlaistaan rokkia, vaikeaa se on selittää. Biisit on rokkia ja asenne on rokkia. Hyvässä mielessä. Kyllä sä tajuat.. Sun taustalla ei ole merkitystä mutta elämän asenteellasi ja sisäisellä palolla on. Aikaa tälle on niin vähän ettei kukaan jaksa katsella a) dokaamista tai b) egotrippailua, heh heh..

Jos haluat verrata tätä johonkin niin vastaava projekti joka tulee mieleen on Steven Wilsonin sooloprojekti, jossa jäbä duunaa ja jengi skulaa. Musa on vahvaa ja monisävyistä - hyvää bändirokkia, jonka soundaa soittajiltaan..

Ota yhteyttä vaikka tekstarilla tai soita 040 485 7940. Laitan sulle jotain kuunneltavaa.. Olen täällä Mnetissä suht harvoin..

Cheers! –Era

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: Aikuinen :)
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 040 485 7940
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti