Muusikoiden.net
09.12.2016
Introducing the Fender Paramount PM-1 Limited Rosewood  

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Everslavelle laulajaa!
Lisätty: 05.11.2016
Voimassa: 31.12.2016
Ilmoittaja: Lohjanrandyrhoads (#37003)Lähetä pikaviesti »

Töttöröö arvoisat ihmisolennot!

Lohjalainen melodista metallia soittava bändi Everslave haeskelee tätänykyjään uutta laulajaa riveihinsä. Edellisen kanssa todettiin, että halutaan hitusen liian eri suuntiin lähteä hommaa kehittämään, joten nyt ollaan tässä tilanteessa.

Vaatimustaso uuden laulajan suhteen pyritään pitämään melko korkealla. Sekä puhdasta että örinälaulua tulisi osata. Ehkä nykyään enemmän tuota ensiksi mainittua osa-aluetta mutta kuitenkin jompaa kumpaa tulee osata vetää paremmin kuin hyvin. Uudet biisit ovat täysin puhtaalle laululle tehtyjä mutta toiminevat myös örinämeiningillä. Ei ole väliä sukupuolella mutta ikärasismia joudumme hiukan harjoittamaan (älkää silti tuohtuko vaan ottakaa kaikenikäiset yhteyttä, jos vaan siltä tuntuu). Noin 20-30 olisi sopiva ikähaarukka meille.

Kolme äänitettä ollaan julkaistu. Kaksi ensimmäistä demoa on tehty yhtyeen ensimmäisen laulajan kanssa vuosina 2012-13 ja tuorein EP on viimesimmän laulajan kanssa toteutettu ja on vuosimallia 2015. Keikkailuakin on tullut harrastettua aina kun on ollut mahdollisuus. Joskus niitä osunut "lyhyelle aikavälille" pari kun taas välillä voinut olla useampi kuukausi ilman keikkaa. Treenata kuitenkin pyrimme ainakin kerran viikossa.

Treenikämppä sijaitsee Lohjan keskustan tuntumassa. Helsingistä noin 40min ajomatkan päässä. Rumpalimme asuu Helsingissä, joten kokeiluhalukkaat pääsevät pääkaupunkiseudulta hänenkin kyydillään kulkemaan, jos ei ole omaa autoa tai muuta mahdollisuutta liikkua itse Lohjalle. Myös muualta saa tulla katselemaan meininkiä kunhan on valmis itse itsensä kuskaamiseen paikan päälle. Voin itse kyllä hoitaa kyydityksen muualtakin edestakas mutta vastapalveluksena vaadin sitten sellasta lauluääntä, että on sen arvoista.

Yhteyttä ota mieluiten puhelimitse tai s-postilla.

Tässä vielä matskua viimeisimmältä EP:ltä:
https://www.youtube.com/watch?v=TQrRMTpUM7Q
https://www.youtube.com/watch?v=3GmraHJdpoM

-Sakke

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 18-30
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Lohja (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0407063547
Internet: http://www.facebook.com/EverslaveOfficial
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti