Muusikoiden.net
25.03.2017
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Kitaristi / murisija hakee raskasta bändiä (death, grind, doom)
Lisätty: 31.10.2016
Voimassa: 28.04.2017
Ilmoittaja: P-Keisari (#111912)Lähetä pikaviesti »
Terve! Tässä vast'ikään tuli sitten muutettua Turkuun ja kiinnostaisi vähän bändihommia katella. Eli raskaaseen bändiin jos on kysyntää kitaristille tai örisijälle, niin kiinnostusta on.

Kitaristina kiinnostaa lähinnä nuo nopeuden ääripäät, eli tosi nopeaa tai tosi hidasta. Death metal (Nile, Dying Fetus, Origin ym.), grindcore (Napalm Death, Nasum ym.) ja doom (Electric Wizard, Sleep ym.) osastoa. Melodisempi meininki ei nappaa itellä yhtään.

Soittokokemusta on muutamasta bändistä ja omista projekteista jo yli kymmenen vuoden ajalta. Pari linkkiä alhaalla, mutta laitan lisää jahka pystyn.

Kalustoa omistan usean kitaran verran ja ihan reeniskäkelpoinen vahvistinkin löytyy (tosin, sitä minulla ei ole täällä Turussa vielä).

Murina/örinähommatkin onnistuu lähinnä death metal tyyliin, mutta omaa PA-kalustoa en omista (laulumikki löytyy kyllä). Puhtaasti en osaa laulaa, enkä haluakkaan. Valitettavasti en osaa juurikaan laulaa ja soittaa samaan aikaan, eli se on joko tai. Ei ole tullut sellaista pahemmin treenattua. En tosin sano, ettenkö siihenkin voisi oppia, jos laulurytmitykset ja riffit pysyy suht simppeleinä.

Tässä seuraavat pari viikkoa on itellä vähän ohjelmaa (miksailen Tampereella yhtä levyä), mutta sen jälkeen ei ole ainakaan vielä kiikarissa juuri mitään.

Eli jos on Turussa hakusessa mitään edellämainittua, niin saa ja kannattaa ottaa yhteyttä sähköpostitse. Itsestäni voin vielä sen verran kertoa, että olen tällainen hyvin rento kaikenlaisesta musiikista hyvin kiinnostunut ja perillä oleva kaveri. Säveltämishommat on myös hyvin hanskassa, eli jos haluatte muusikkoa joka voi osallistua myös biisien tekoon, niin ei mitään ongelmaa.

Valitettavasti en omista autoa, eli mahdollinen reeniskä tulisi olla kävelymatkan päässä Turun keskustasta.

Tässä vielä linkkiä yhestä projektista jossa toimin murisijana ja kitaristina:

Carnage Pit
(https://carnagepit.bandcamp.com/)

ja tässä tämmönen video jossa murisen Dying Fetus coveria:
(https://www.youtube.com/watch?v=waGqlTzfv_8)

- Juho

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 25
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: juho.valitalo@gmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti