Muusikoiden.net
20.01.2017
Jenkkirundi - Uutuuskirja nyt myynnissä! 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Bändiä pystyyn kevyellä otteella!
Lisätty: 30.10.2016
Voimassa: 01.04.2017
Ilmoittaja: Telllu (#184307)Lähetä pikaviesti »
Kovasti haluaisin laittaa rock/metallihenkistä bändiä kasaan, mutta kontaktit puuttuvat, kun olen Kuopioon muuttanut vasta äskettäin.

Olen siis parikymppinen opiskelija, pääsääntöisesti laulan, mutta kitaran soitto luonnistuu myös jossain määrin (perussoinnut, kakkoskitaran komppailu ja helpohkot riffit) ja pianoakin soitan lähinnä itseä säestäessä. Esiintymiskokemusta löytyy melkoisen paljon, laulanut olen koko ikäni, kitaran soitossa enemmän epävarmuutta. Lempibändejä mm. Stam1na, Metallica, Mokoma, toisaalta on tullut laulettua myös Volbeatia, Green Daytä, Paramorea, Red hot chili pepperssiä ja paljon kevyempääkin musiikkia ihan Johanna Kurkelaan asti.

Eli, vaikka rock ja metalli ovat lähinnä sydäntä, kyllä tilaa jää kaikille muillekin genreille. Tärkeintä olis päästä soittelemaan rennolla otteella, jammailumielessä, ettei ihan pääse taidot ruostumaan! Jos homma rupee sujumaan, ja keikkailemiseen on mahdollisuus, niin eipä haittaa sekään!

Eli yksinäinen kitaristi, basisti tai rumpali, ilmoita itsesi! Tai jos kuvaus osui kohdalleen, lähden mielelläni mukaan vaikka valmiiseen bändiin. Näin pahimpaan nälkään kelpaisi myös ihan akustinenkin kokoonpano!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 20
Osasto: Muut
Paikkakunta: Kuopio (Itä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti