Muusikoiden.net
19.01.2017
ROKKAA MERKONOMIKSI - liiketalouden perustutkinto 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Kitaraa rock/indie/punk bändiin
Lisätty: 25.10.2016
Voimassa: 22.04.2017
Ilmoittaja: Benkao (#79203)Lähetä pikaviesti »
Moro!

Olisi hakusessa pitkään kaivattu toinen kitaristi bändiin, jossa tällä hetkellä kitaristi/laulaja, basisti ja rumpali. Ensisijaisesti leadkitaristi. Tosin ei meidän matsku tajuntaaräjäyttävän teknistä ole, joten viestiä voi laittaa, vaikkei kokisikaan itseään Ynkän ja Jimi Hendrixin lehtolapseksi. Ei siitä kyllä suoranaisesti haittaakaan ole.

Soittamiseen suhtaudumme vakavasti, mutta rennolla otteella. Treenit kuluu oikeasti soittamisen merkeissä (esimerkiksi kaljan juomisen sijaan). Muitakaan päihdeongelmia, käytöshäiriöitä tai edes persoonallisuushäiriöitä ei ole ilmennyt, ollaan yleisesti ottaen ihan hyviä tyyppejä. Kertaalleen viikossa pyritään käymään Kampissa sijaitsevalla treeniksellä ja omia kappaleita soitetaan, tosin on ollut puhetta myös jonkun coverin lisäämisestä settilistaan. Saundia innoittaneita bändejä mm. Hot Water Music, The Gaslight Anthem ja on treeneissä joskus Ramonesiakin soitettu.

Ääninäytettä voi saada pyytämällä, jos kiinnostus heräsi. Mut saa parhaiten kiinni puhelimella, mutta myös täällä voi laittaa viestiä!

T. Bändin pasisti

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18-35
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0449735032
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti