Muusikoiden.net
30.04.2017
Italia Guitars | Modernia retroa by Trevor Wilkinson 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Basisti, laulaja sekä kosketinsoittaja haussa
Lisätty: 25.10.2016
Voimassa: 05.06.2017
Ilmoittaja: Rokkimakkara (#58669)Lähetä pikaviesti »

Otsikon mukaiset hahmot hakusessa, kitaristi ja rumpali löytyy. Hienoa olisi, jos laulaja soittaisi jotain näistä (myös toinen kitara on mahdollinen). Emme ole ammattilaisia, emmekä sitä sinultakaan odota, mutta olemme soittaneet useita vuosia ja samaa toivoisimme sinulta. Toki soittamaan oppii soittamalla ja tärkeintä onkin, että löytyy halu kehittyä ja kaikki muu toimii hyvin yhteen.

Tavoitteena tehdä omia biisejä ja keikkailla alkuun coverbändinä monipuolista rockia soitellen, jonka kautta saa kokemusta ja pääsee siinä sivussa soittamaan omia biisejä. Ja ei haittaa, jos tällä keikkailulla saisi silloin tällöin maksettua treeniksen vuokrankin.

Omat biisit rock/metalli osastoa ei kuitenkaan suoraa mättöä taikka melodista tilulilua. Muutama esimerkki bändeistä, joista pidämme: Slipknot, 5FDP, Sentenced, Royal Blood, Avenged Sevenfold, Tool, Foo Fighters, RHCP ja sata muuta.

Sitten seuraavaksi tietoa meistä eli olemme työssä käyskenteleviä, yli ja ali 25 vuotiaita. Humalassakin on kivaa, mutta soitetaan mieluummin ensin. Olemme Lohjalta ja Vihdistä. Kohtuuhintainen treenis ja PA löytyy Lohjalta. Ja olemme helvetin mukavia.

Porukka, jota haemme on motivoitunutta ja pystyy sitoutumaan treeneihin vähintään kerran viikossa, mieluiten useammin. Treenis käytettävissä kellon ympäri, joten tiedossa ei ole vakiovuorokikkailua. Olette huumorintajuisia ja normaaleja ihmisiä, joilla pää on kasassa. Teillä on omat kamat ja kassa siinä kunnossa, että vuokran maksussa tai treenikselle pääsemisessä ei tule ongelmia. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, kunhan olet aikuinen ja ajatuksemme kohtaavat.

Koska kiinnostuit kuitenkin, niin laita rohkeasti pikaviestiä ja laitan s-postini sinulle ja voit kertoa itsestäsi nimen ja numeron kera. Tai soita! Kuva on kiva, vaikka ei tässä pärstäkertoimella ketään valita. Pienen pätkän voisi soitosta ja/tai laulusta laittaa myös, jos mahdollista. Järjestetään sitten tapaaminen ja koesoitto meidän treeniksellä ja mikäli kaikki toimii kuten pitääkin, niin tervetuloa mukaan.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Kosketinsoittajat
Paikkakunta: Lohja (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: o5o5486577
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti