Muusikoiden.net
10.12.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Ravisutetaan musiikinopetuksen perinteitä!!
Lisätty: 19.10.2016
Voimassa: 31.12.2016
Ilmoittaja: Mipulkki (#174742)Lähetä pikaviesti »
MusaEdu on palvelu, jonka lähtökohtana on yhdistää soitonopetusta etsivät oppilaat soitonopetusta tarjoaviin opettajiin netissä toimivan palvelun avulla koko Suomen alueella nopeasti, ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Palveluun rekisteröidytään luomalla joko opettaja- tai oppilasprofiili, jonka jälkeen aukeaa mahdollisuus lukuisiin uusiin opettaja- tai oppilaskontakteihin. Tarjoamme täysin uudenlaisen, asiakaslähtöisen palvelun, jonka avulla musiikin harrastaminen tulee kaikkien ulottuville täysin omien ehtojen mukaisesti.

Tuotteemme on tarpeellinen, sillä musiikkikouluja ja -opistoja, jotka vielä toistaiseksi hallitsevat markkinoita, leimaavat useat rajoitteet niin opettajien kuin oppilaidenkin näkökulmasta. Oppilasmäärä on rajallinen, ja huima määrä potentiaalisia oppijoita jää koulutuksen ulkopuolelle. Myös käytännön tasolla rajoitteita on muun muassa soittotuntiaikojen sekä opettajavalintojen joustamattomuudessa – puhumattakaan siitä, että soittotunneille sitoudutaan vähintään puoleksi vuodeksi eteenpäin maksamalla kalliit lukukausimaksut. Tiimistämme löytyy useiden vuosien kokemusta niin opettajina kuin oppilaina alan parhaista oppilaitoksista, joten ongelma nousee todellisista käytännön kokemuksista.
Suurimpia etuja markkinoita tällä hetkellä hallitseviin musiikkikouluihin ja -opistoihin on palvelumme ulottuvuus koko Suomen, ja myöhemmin muiden pohjoismaiden sekä Euroopan alueelle. Nykyiset instituutiot toimivat vain suurimmilla paikkakunnilla, ja koemmekin onnistuneemme, jos musiikin harrastaminen on palvelumme jälkeen myös heidän ulottuvilla, jotka nyt jäävät koulutuksen ulkopuolelle esimerkiksi sisäänottomäärän, kalliiden lukuvuosimaksujen tai oppilaitosten sijainnin takia.

Pistä viestiä, jos tuli jotain kysyttävää - kerron tarkempaa infoa oikein mielelläni! Facebookista löytyymyös tarkempaa infoa...

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: +358405487883
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti