Muusikoiden.net
05.12.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Ammattilais kasvatuksella varusteltu harrastelija kitaristi.
Lisätty: 18.10.2016
Voimassa: 31.12.2016
Ilmoittaja: Guitar_Miller (#109405)Lähetä pikaviesti »
Olen ammattimuusikko saksofonin kanssa. Ehkä puoliammattilainen sähkökitaran kanssa, mutta sitäkin on tultu soiteltua tässä nyt sivusoittimena noin 8 vuotta. Leipää sillä en tee toisin kuin saksofonilla. Tämän takia etsisin kitaristin paikkaa jostakin porukasta. Fonilla sitä keikkaa jo on.

Musiikkia on tultu opiskeltua mm. Tampereen Konservatoriolla, Pirkanmaan musiikkiopiston POPJazz linjalla, ja viimeeksi Tampereen Ammattikorkeakoulussa Musiikkipedagogi linjalla. Nyt toimin opettajan hommissa Pirkan Opistossa. Teoriaosaamista siis löytyy.

Älkää ymmärtakö väärin! Voin siis soittaa ihan harrastelia poppoossakin, jos se tuntuu hyvältä ja musiikki on mieluisaa ja jossa muut kolleegat eivät ole ihan juuri alottaneita... "After all"... Kivoja keikkoja on kiva tehdä eiks ni...? Itse olen ehkä sellaisella "harastelijamaisen ammatillisesti" (mitä sitten tarkoittaakaan) meiningillä mukana, että kun tehdään, niin tehdään sitten kunnolla, eikä vaan kokoonnuta kerran viikossa jonnekkin reenikselle kattelee niitä kamoja, kun kukaan ei oo tehty mitään hommia kotona. Aika paljon näitäkin hommia jo nähny ja se sellanen ei vaan koskaan toimi... Mutta kuitenkin sen pitäisisi olla samaan aikaan rentoa ja mukavaa ja ymmärtää, että on muitakin hommia ihmisillä kuin vaan tää yks bändi. Mulle ei ole väliä tekeekö bändi covereita vai omaa musiikkia.

Itsellä on myös jonkinlaista musiikkiteknologi taustaa, että pystyn vähän demottelemaan kotona (Presonus Studio One viimeeks ollu käytössä) ja tekemään nuotti/arreja soittimelle kuin soittimelle.

Musiikkimausta sen verran, että tykkään kuunnella aikalailla kaikkea. Mut jos nyt jotain pitää sanoa, niin ehkä se eniten soittimessa soiva tyylilaji on joku Progerock/-metalli tai joku muu rock joka ottaa vähän taiteellisemman lähestymistavan kokohommaan (ehkä se on sellanen hyvä kompromissi kaikelle... don't know...) Ensisijaisesti etsisin itselleni jotain rock-, metalliorkesteria, koska soitan jo saksofonilla paljon jazzia ja klassista.

yht.ot. pulkkinen.joel@gmail.com

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 24
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti