Muusikoiden.net
23.10.2016
Built for the pursuit | Paramount™ Series 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Kaivataan laulajaa harrastelijaporukkaan!
Lisätty: 17.10.2016
Voimassa: 27.01.2017
Ilmoittaja: Ilelee (#108108)Lähetä pikaviesti »
Nyt olisi tarjolla mukavia soittokavereita laulajalle harrastelijaporukasta, jolla tavoitteena on nauttia yhdessä soittamisesta, hyvästä musiikista ja itsensä kehittämisestä, ilman paineita osaamisesta, esiintymisestä tai menestymisestä. Tällä hetkellä meitä on neljä, kaksi kitaristia, basisti ja rumpali. Jos osaat (tai on halua opetella) myös koskettimia soittaa laulun lisäksi, niin se olisi ideaalisin tilanne (mutta ei vaatimus!)

Meitä on varmaan muitakin joilla ei ole muuhun aikaa/mahdollisuutta (perhe, työt), halua tai ylipäätään tarvetta? Makuuhuonemuusikoita? Vanhan harrastuksen uudelleen aloittavia? Uuden harrastuksen aloittaneita? Haluat päästä soittelemaan samanlaista matskua kuin mitä me?

Tykkäätkö bändeistä kuten Opeth, Tool, Rush, Gojira, Ghost, Alter Bridge, A Perfect Circle, Porcupine Tree? Näitä kaikkia ollaan coveroitu (ja kaksi ensimmäistä on niitä suurimpia suosikkeja). Välillä biisit on ollu vähän omaa taitotasoa ylempänä, mutta sehän tarkoittaa vaan mahdollisuutta kehittyä. Omia biisejä ei olla tehty koska se ei ollut tavoitteena
ja yhtä luukuunottamatta osaaminenkin on vähän niin ja näin. Toki jos osaat ja haluat tehdä biisejä ja musamaku osuu hyvin yhteen niin niitäkin voidaan soitella ja yhdessä kehitellä.

Taitotasolla ei ole hirveästi väliä, mutta ihan aloittelijat kyllä joudutaan ohittamaan, jotta homma pysyy riittävän mielekkäänä kaikille (ihan aloittelijoiden kanssa menee tovi ennen kuin päästään kunnolla soittelemaan)

Kerran viikossa pyritään vähintään soittelemaan (ja sen ulkopuolella kukin treenaa sovittuja biisejä). Sen verran vakavasti tämä harrastus otetaan, että tästä kukin on pitänyt kiinni mahdollisuuksien mukaan.

Me ollaan kaikki aikuisia, ikähaitarilla 25-47, mutta iällä tässä nyt ei ole mitään merkitystä.

Nykyinen treenis sijaitseen Herttoniemessä, Sound-Innin tiloissa.

Yhteydenotot sähköpostilla tai pikaviestillä.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: Ei väliä
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti