Muusikoiden.net
10.12.2016
Into-Luthman | Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Laulaja-lauluntekijä Matti etsii soittajia
Lisätty: 12.10.2016
Voimassa: 09.04.2017
Ilmoittaja: mattivirallinen (#179509)Lähetä pikaviesti »

Moi!

Olen hiljattain Tampereelta Helsinkiin kotiutunut laulaja-lauluntekijä Matti ja etsin pääkaupunkiseudulta taustalleni osaavia soittajia treenaamaan, sovittamaan biisejä ja keikkailemaan. Ensisijaisesti hakusessa ovat perinteiset bändisoittimet hallitsevat muusikot: kitaristi, basisti, kosketinsoittaja ja rumpali.

Ehdittyäni soittaa toistakymmentä vuotta ja reilusti toistasataa keikkaa eri yhtyeissä julkaisin soolodebyyttini Pahan mielen lauluja -ep:n huhtikuussa 2016 musiikkipalveluissa ja fyysisenä äänitteenä. Julkaisu sai kiinnostuneen vastaanoton tullen noteeratuksi mm. Soundin Nuoret ja raikkaat -juttusarjassa, Rosvot-sivustolla, Desibeli.netissä sekä muutamissa muissa medioissa. Debyyttini tiimoilta olen myös ehtinyt keikkailla mies ja kitara -hengessä yllättävän vilkkaasti, esiintymisiä vuodelle 2016 tulee loppujen lopuksi viitisentoista.

Vaikka kyseessä onkin sooloprojektini, toivon, että nyt kasattavasta kokoonpanosta muodostuu ennen pitkää oikea bändi, jota ajaisi eteenpäin yhteiset tulevaisuudensuunnitelmat ja päämäärät. Toivon ennen kaikkea myös sitä, että mukaani lähtevät muusikot ovat valmiita sitoutumaan pitkäjänteiseen musiikintekemiseen ja kunnianhimoisiin tavoitteisiin. Edellä mainittujen lisäksi myös muutaman perusasian tulisi olla kunnossa:

- Osaat soittaa.
- Omistat omat, keikkailuun soveltuvat soittimet ja muun välineistön.
- Pystyt osallistumaan treenikämpän vuokrakuluihin.
- Olet huumorintajuinen ja hyvä tyyppi.
- Haluat tehdä musiikkia ammattitaitoisesti.

En oleta tai vaadi, että nyt kasattavan kokoonpanon pitäisi olla ainoa bändisi. Mikäli tunnistat itsestäsi tämän saatteen kuvailuista, ota yhteyttä sähköpostilla, jossa kerrot tärkeimmät seikat itsestäsi. Liitä viestiisi myös jonkinlainen soittonäyte.

Terveisin,
Matti Virtanen

www.mattivirallinen.com
matti@mattivirallinen.com

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: Yli 20 v.
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: matti@mattivirallinen.com
Internet: http://www.mattivirallinen.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti