Muusikoiden.net
27.10.2016
Built for the pursuit | Paramount™ Series 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Rock show bändi etsii naislaulajaa
Lisätty: 12.10.2016
Voimassa: 31.12.2016
Ilmoittaja: rek (#177529)Lähetä pikaviesti »

Moi!

Täällä Porvoolainen rock/show-bändi "Bridge of Rock" etsii naislaulajaa kokoonpanoonsa toiseksi solistiksi ja/tai taustalaulajaksi.
Soitamme lähinnä covereita, mutta meillä on myös muutamia omia biisejä. Esiinnymme yritystilaisuuksissa yms. juhlissa ja lisäksi järjestämme itse konsertteja missä soitamme muiden bändien/artistien kanssa tai yksin. Kaikilla bändijäsenillä on omat leipätyönsä, eli elantomme ei ole kiinni bändihommasta. Olemme kuitenkin kaikki innokkaasti mukana ja pyrimme kehittämään bändiämme. Kokoonpanoon siis kuuluu tällä hetkellä neljä mieshenkilöä, eli rumpali, basisti, kitaristi, laulusolisti sekä yksi naishenkilö, joka toimii taustalaulajana.
Toinen naislaulaja joutuu ainakin toistaiseksi jäämään bändistä sivuun opintojen/työkiireitten takia ja täten haemme hänen tilalleen toista naislaulajaa toiseksi solistiksi/taustalaulajaksi.
Kaikilla bändijäsenillä on aikaisempaa kokemusta musiikin alalta joko muissa bändeissä, kuoroissa tai soolona.
Musiikkityyli on rock-musiikkia eri vuosikymmeniltä aina 50-luvulta nykypäivään käsittäen myös eri alalajeja esim. klassista rockia, hard rockia, country rockia, heavy rockia, rock balladeja jne.
Soitamme ja laulamme mm. seuraavien yhtyeiden/artistien kappaleita:
AC/DC, Apulanta, Beatles, Black Sabbath, CCR, Cream, Deep Purple, Doors, Elvis Presley, Fraudulent, Hurriganes, Joan Jett, Led Zeppelin, Metallica, Popeda, Rolling Stones, Scorpions, Steppenwolf, Uriah Heep ym. Treenaamme keskimäärin kaksi kertaa per viikko treenikämpässämme Porvoon itäisellä teollisuusalueella. Keikat taas voivat toki olla kauempaakin. Tulossa on keikka mm. Turkuun sekä Vihtiin.
Toivoisimme löytävämme positiivisen energian omaavan ja hyvin muitten ihmisten kanssa toimeentulevan naislaulajan, joka haluaa satsata tähän bändihommaan ja jolla on ainakin kohtuulliset laulutaidot ja halu esiintyä ja liikkua stagella.
Jos asia edes vähänkin kiinnostaa, niin ota ihmeessä yhteyttä, niin jutellaan lisää!
Keep rocking!
Roger Ek
Bridge of Rock
www.bridgeofrock.com

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: Ei väliä
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Porvoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0400402984
Sähköposti: ekroger01@gmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti