Muusikoiden.net
20.10.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: All Rise etsii laulajaa
Lisätty: 10.10.2016
Voimassa: 31.10.2016
Ilmoittaja: Vilhelmus (#143)Lähetä pikaviesti »
Tamperelainen heviryhmä etsii pätevää vokalistia. Bändistä löytyy lauluvoimaa runsaasti, mutta pesti on kovalle osaajalle silti tarjolla.

Haussa on niin äänialaltaan, taidoltaan kuin soundiltaankin vakuuttava hevilaulaja. Laulutaidon lisäksi myös keulamiehen muut kyvyt ovat vaateena.

Tyylisi saa olla tietenkin omanlaisensa, mutta monipuolisuus ei ole haitaksi. Musiikissamme kuuluu tietty aggressio, joten ideaalitilanteessa toivottaisimme tervetulleeksi Dion Kotipeltoa ennemmin, jos karrikoitu vertaus sallitaan.

Sinä ihmisenä olet hyvä tyyppi, osaat hoitaa omat asiasi treenis- ja muista maksuista lähtien ja toivottavasti lisäksi myös jotain bändin yhteisiä asioita. Osaat kommunikoida ja olla aktiivisesti mukana.

Me bändinä tarjoamme kovat biisit, hyvän meiningin ja osaamista eri bänditoimintaan liittyvillä saroilla. Tavoitteet ovat toki korkealla, mutta niihin suhtaudutaan realistisesti ja bändihommat hoidetaan perheiden, töiden ja muun häsläyksen ohessa. Sinullakin saa siis olla muuta elämää ja/tai muuta bänditoimintaa, kunhan bändi ei jää jalkoihin.

Treenikämppä löytyy Länsi-Tampereelta, laulukamat samoin. Treenaamme tilanteesta riippuen yleensä korkeintaan kerran viikossa. Hauskaa pitää toki olla, mutta huvikseen soittelusta ei ole kysymys.

Tähän mennessä olemme tehneet yhden EP:n, yhden demon ja pari musavideota. Lisäksi olemme soittaneet South Park -festareilla ja lämmitelleet Battle Beastia useammalla keikalla.

Matskua löytyy kuultavaksi esim. YouTubesta: https://www.youtube.com/channel/UCEAKGEzO9fUrAGhPl1KqJiQ

Tällä kertaa etsinnässä on mieslaulaja, mutta jos olet pestistä kiinnostunut nainen todella poikkeuksellisen raflaavalla soundilla, voit toki ottaa yhteyttä.

Yhteydet mailitse tai pikaviestillä.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 16-50
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: vili@thecoveralls.org
Internet: http://www.allriseband.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti