Muusikoiden.net
29.03.2017
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: HÄMEENLINNA | KITARAKOODI™ | soitto- ja teoriatunnit
Lisätty: 08.10.2016
Voimassa: 05.04.2017
Ilmoittaja: fibonacci (#73815)Lähetä pikaviesti »

Hämeenlinnassa keskiviikkoisin sähkökitaran ja klassisen kitaran soitonopetusta yksilö- ja pariopetuksena. HUOM! Samasta taloudesta yhteisille soittotunneille voi osallistua kaksi yhden (yksilöopetus)hinnalla!

Lisäksi järjestetään musiikinteorian opetusta sekä yksilö- että ryhmäopetuksena. Tunneilla on tarkoitus oppia hallitsemaan teoriaa muutenkin kuin paperilla. Kysy lisää!

SOITTOTUNTIEN KESTOT JA HINNAT

HUOM! Ilmoitetut hinnat perustuvat passihintoihin. Passiin kuuluu aina 4 soittotuntia, jotka pidetään neljän peräkkäisen opetusviikon aikana.

Soittotuntien vaihtoehtoiset kestot ovat 15, 30, 45 ja 60 minuuttia.

4 x 15 min: 60¤
4 x 30 min: 100¤ (pariopetuksessa 74¤)
4 x 45 min: 140¤ (pariopetuksessa 94¤)
4 x 60 min: (pariopetuksessa 124¤)

Nyt siis mukana myös 15 minuutin (ns. tehovartti) soittotunnit, jotka soveltuvat mm. nuoremmille oppilaille ja nopeille oppijoille.

Mikäli olet epävarma Kitarakoodi™ -soittotuntien tarpeellisuudesta ja hyödyllisyydestä sinulle, tai muuten vielä harkitset ilmoittautumista, niin mahdollisuuksien mukaan voin järjestää sinulle ilmaisen kokeilukerran.

KENELLE TUNNIT SOPIVAT?

Tunnit sopivat lähes kaikenikäisille, lapsesta eläkeläiseen. Olen opettanut kaikentasoisia soittajia, aloittelijasta jopa ammattilaiseen. Soittotunnit räätälöidään sisällöltään mm. oppilaan ikä, taso, tavoitteet ja toiveet huomioiden.

Kitarakoodi™ -soittotunnit sopivat siis myös jo pidemmälle edenneille sähkökitaristeille. Edistyneempien kanssa voimme opetella mm. Kitarakoodi™ -metodeja, soittomekaniikkaa ja soittotekniikoita (todella yksityiskohtaisesti), huippunopeaa ja vaivatonta pikkausta, tarkkuutta ja synkronointia, pikkaustyylejä, virtuoosien soitossa ilmeneviä soittoteknisiä ratkaisuja, kitarasooloja, erilaisia asteikkoja, improvisaatiota, asteikkojen hahmottamista ja hallintaa koko otelaudalla, ja paljon muuta. Hyödynnä mahdollinen ilmainen kokeilukerta ja vakuutu!

ILMOITTAUTUMISET JA KYSELYT
puh: 0415062967 (Jarkko)
email: info@kitarakoodi.fi

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Hämeenlinna (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0415062967
Internet: http://kitarakoodi.fi
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti