Muusikoiden.net
21.10.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Kitaristi kaavailee stoner- -bändin pystyttämistä.
Lisätty: 07.10.2016
Voimassa: 28.12.2016
Ilmoittaja: MattBite (#183704)Lähetä pikaviesti »
Tervehdys,

olen 31 v kitaristismies Helsingistä, mutta omistan myös retroja kiippareita (rhodes / hammond) joilla voin myös jotain alkeellista loihtia. Kiinnostuksena olisi pistää pystyyn raskasta ja synkähköä, stonerin kaltaista musiikkia soittava yhtye, ainakin aluksi trio-pohjalta. Esikuvina voisivat olla Toolin, Sleepin tai Ufomammutin kaltaiset bändit, mutta toiveena, että ajatellaan laajasti; tykkään itse kovasti esimerkiksi Magman kaltaisesta avaruusmusiikista. Mielessä on tällä hetkellä transsinomaista raskasta riffittelyä, pitkiä instrumentaaliosuuksia ja ehkäpä shoegazehtavan epäselviä vokaaleita..

Hakusessa siis basisti ja rumpali, jotka kykenevät operoimaan 4/4 -tahtilajin ulkopuolella, mutta kikkailu ei tule olemaan itsessään mikään päämäärä.

Omasta työskentelystäni voin heittää sampleksi pari kappaletta Pertti Paskasta, jossa soitan kitaraa ja bassoa, ja hoitelen kakkosvokaaleita. Tämä siis todellakin vain referenssinä - Pertti Paskasen biisit syntyvät alkoholin vaikutuksen alaisena yhdellä istunnolla - ja nyt mielessä vähän vakavamminotettava musisointi ;)

https://soundcloud.com/user-481275818

Laita viestiä niin kokeillaan mitä saadaan aikaiseksi!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: Ei väliä
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti