Muusikoiden.net
04.12.2016
Musamaailma.fi - Soittimet helposti netistä 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Berklee College of Music materiaalin treenaamista
Lisätty: 06.10.2016
Voimassa: 31.12.2016
Ilmoittaja: rantalarock (#136799)Lähetä pikaviesti »

Rumpumatkalle?

Rumpali Jarkko Rantala / Berklee College of Music.

Maailman arvostetuin musiikin opinahjo, amerikkalainen Berklee College of Music, mahdollisti v. 2011 etäopiskelun on-line -kurssiensa myötä. Suoritin ensimmäisenä suomalaisena Rod Morgensteinin Rock Drums-kurssin saaden parhaat arvosanat (A joka suorituksesta), myös Jim Paynen Funk and R&B-kurssin yleisarvosanani on A.

Sain kutsun saapua tapaamaan professoreitani New Yorkiin helmikuussa - tarkoituksena luoda uraa USA:ssa Berkleen avustuksella sekä viedä suom. musiikkiosaamista maailmalle

Helmikuisen matkani aikana osallistuin Jim Paynen järjestämään Week On The Scene-tapahtumaan. Treenasimme soittamista päivisin, tapasimme alan ammattilaisia (mm. Chad Smith/Red Hot Chili Peppers, Steve Gadd, Bernard Purdie), vierailimme eri studioilla, kävimme seuraamassa live-esityksiä jne.

Tapasin samalla myös professorini Rod Morgensteinin, jonka kanssa kartoitimme työmahdollisuuksiani USA:ssa. Hän jopa kutsui minut kotiinsa vierailulle.

Osaamiseni - ja suomalaisuuteni - ovat herättäneet huomiota Berkleessä ja minulle osoitettu kutsu paikan päälle oli ainutlaatuinen.
Tarkoituksenani onkin jatkossa viedä osaamistani maailmalle ja jakaa oppejani eteenpäin täällä

Olen jo saanut kyselyjä rumputunneista ja näitä jo annettu. Musamaailma Oy:n on tarkoituksena on puolestaan järjestää rumpuklinikoitani kautta maan.

Mediaa ja yleisöä on kiinnostanut suomalaismuusikoiden mahdollisuus etäopiskeluun maailman arvostetuimmassa musiikin opinahjossa: haastattelujani aiheesta ovat tehneet mm. Helsingin Sanomat, City-lehti, Riffi, Rytmi, Keskisuomalainen, Viidakkorumpu ja eri radioasemat.

Nyt on siis yksityistunteja tarjolla studiossani rumpaleille, jotka haluavat kehittää itseään ja rumputaitojaan tosissaan. Annan tunteja ainoastaan kolmen tunnin ryppäissä ja kerran viikossa.

Tässäpä tätä - Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää asioista puhelimitse.

Yst. terkuin,

Jarkko

040-9607863

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 39
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0409607863
Sähköposti: rantalarock@gmail.com
Internet: https://www.facebook.com/Studio247?fref=ts
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti