Muusikoiden.net
22.10.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Hevi-/kaljarokkibändi hakee laulajaa
Lisätty: 24.09.2016
Voimassa: 01.12.2016
Ilmoittaja: ihmisapina (#183259)Lähetä pikaviesti »
Terse!

Maistuuko olut? Oletko köyhän miehen Phil Anselmo tai oman elämäsi James Hetfield? Innostaako laulaa englanniksi kaljarokkia, joka on vahingossa kääntynyt hevin suuntaan? Toisin sanoen, haemme laulajaa, joka ei vedä liian kovaa ja korkealta, mutta ei suolla pelkkää mörinääkään. Referensseinä voisivat toimia vaikkapa Red Fang, Mastodon tai alkuaikojen Down. Nämä ovat melko miehekkäitä bändejä, mutta harkitsemme toki rokkimimmejäkin.

Anyway, jos vastasit suurimpaan osaan edeltävistä kysymyksistä myöntävästi, meillä on tarjota sinulle bändiä ja kipaleita. Olemme nelihenkinen poppoo noin kolmekymppisiä kaveruksia ja pitkäaikaisia musiikin harrastelijoita. Viimeisen vuoden aikana olemme epäsäännöllisesti kokoontuneet viettämään iltaa ja hiomaan biisejä. Nyt on tultu siihen tilanteeseen, että meillä on narulla neljän kipaleen EP, mutta eihän se kuulosta miltään ilman laulua. Tässäpä on siis mitä mainioin tilaisuus saada nimensä suomalaisen musiikkihistorian reunahuomautuksiin.

Käytännön seikoista sen verran, että bändin väki asuu Helsinki-Tampere-Jyväskylä -akselilla ja kokoontuu ehkä joka toinen kuukausi, joten asuinpaikallasi ei ole niin hirveästi väliä. Alla olevista linkeistä voi käydä kuuntelemassa maistiaisia studiosta ja pyytämällä saa kuultavakseen kokonaisia otoksia. Haemme ensisijaisesti hyvää tyyppiä ja kohtuullista laulajaa. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=8URKiVe3nxw

https://www.youtube.com/watch?v=j8zeVlSAJLs

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 20-35
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti