Muusikoiden.net
22.10.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: tuottaja/äänittäjäopiskelija etsii äänitettävää ja tuotettavaa
Lisätty: 20.09.2016
Voimassa: 31.10.2016
Ilmoittaja: kuutiohead5000 (#122555)Lähetä pikaviesti »
Terve.

Etsin äänitettävää ja tuotettavaa projektia itselleni, oppilastyönä tehtäväksi kokonaisuudeksi loppuvuodelle'16 ja jatkuen vuonna 2017.

Haluan toteuttaa projektin sen verran kunnollisesti kuin pystyn, sisältäen esituotantovaiheen, kunnon äänitykset ja editoinnin sekä miksauksen.

Tarkoitukseni on toimia projektissa sekä tuottajana ja miksaajana ainakin, ja todennäköisesti myös äänittäjänä. Jos sellaiseen on tarvetta niin voin toimia myös kosketinsoittajana, pianistina ja/tai 'konemuusikkona.' Jos sellaisia halutaan ja tarvitaan.

Koulullani on erinomaiset tekniset puitteet tehdä asioita ja minä aion allokoida tähän juttuun paljon aikaa ja vaivaa, koska haluan saada niin hyvän kuin mahdollista. Olen kuitenkin vasta opiskelemassa tietäni alalle - tämän suhteen toivon ymmärrystä.

filosofiaani meiningeistä:
Mielummin hyvä EP kuin sutaistu levy. Mielummin kolme biisiä kunnolla kuin 5 jotenkuten. Ennemmin kaksi biisiä hienosti kuin kolme työstäen. Ja joo, kyllä tämä siihenkin asti kiteytyy, että yksi todella hyvä biisi hyvin tehtynä on parasta aivan kaikille, tekijöille, tekemiselle ja kuuntelijoille. Mutta tottakai yhdessä sovitaan tarkasti, mitä lähdetään tekemään.

oma sijainti vaihtelee välillä: Suur-Helsingin alue tai Lahti.

Itse olen jo päälle kolkyt. Jaksan hyvin kuunnella ja fiilistellä kaikenlaista kevyttä musaa, indietä tai poppia, kitaroilla tai koneilla, räppiä suomeksi ja lontooksi, taidemusiikkia myös. Hevihommia mä en enää kuitenkaan jaksa sekuntiakaan, niille hommille löytyy tekijänsä kyllä, ei ole mun juttu. Sllä tavoin olen rajoittunut ja sen voi ottaa huomioon tai olla ottamatta huomioon kun mulle lähtee tarjoamaan projektia.

alkuyhteydenotot mnetissä.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Muut
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti