Muusikoiden.net
27.10.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Mitä Kotkassa tapahtuu?
Lisätty: 13.09.2016
Voimassa: 31.10.2016
Ilmoittaja: Hippoman (#14142)Lähetä pikaviesti »
Kotkaan paluumuuttanut aikuinen ukkomies on sooloprojektiensa lisäksi hommia vailla. Musiikkityylillä ei ole niinkään väliä, laadulla sen sijaan on. Soitan kielisoittimia pääsoittiminani, vahvimmat ovat kitara ja basso. Pianoa olen alkanut harjoitella hieman viime aikoina. Rummut olivat ennen pääsoittimeni; nyt en tiedä, miten ranteeni sitä touhua jaksaa. Tietysti jotkin perkussiot varmaan sujuisivat moitteitta.

Etsin siis lähinnä sivutulonlähdettä keikkapalkkioiden, miksei Teosto- ja Gramex -maksujenkin myötä. Toki, jos aivan intohimonasia sattuisi löytymään, ei minulla ole mitään sitäkään vastaan.

Olen luotettava ja päihteetön, sekä tarpeen tullen kova myös treenaamaan. Teoreettisestikin olen aivan ok-tasolla, joskin pyrin myös kehittymään jatkuvasti.

Tietysti tässä ohessa voi mainita, että minulla on jokunen albumillinen sooloprojektejani raakademotettuna koneellani. Tyyliä on aika laidasta laitaan yltiösimppelistä duuripunkista todella teknisesti haastavaan musiikki-ilotteluun. Eli mikäli sellaiset kiinnostavat, voi toki ottaa asian tiimoilta yhteyttä.

Kaikennäköistä. Pistä vaikka yksityisviestiä täällä, jookos.

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 31
Osasto: Muut
Paikkakunta: Kotka (Etelä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti