Muusikoiden.net
26.02.2017
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Kissantappoheviä vakavalla otteella
Lisätty: 11.09.2016
Voimassa: 09.03.2017
Ilmoittaja: Skiller (#157063)Lähetä pikaviesti »
Moro.

Sävellystaitoinen 17-vuotias soolokitaristi/laulaja/sanottaja ettii porukkaa, joka on valmis tekemää duunia raskaamman musan parissa vakavalla otteella. En eti porukkaan semmosia ihmisiä jotka toimii lähinnä riippakivenä tai hidasteena etenemiselle. Tarkotuksena ois tehä tulevasta bändistä leipätyö.

Etsin bändiin siis rytmikitaristia, basistia ja rumpalia, joilla ois jonkinnäköstä kokemusta yhtyeessä soittamisesta, ja joilla on kykyä, halua ja asennetta viilata jokainen biisi siihen kuntoon, että sitä kehtaa soittaa maailmalle.

Ite olen siis soittanu kitaraa reilut kolme vuotta aktiivisesti suht hyvällä menestyksellä. En oo koskaa käyny oppitunneilla, vaan oon suht reippaalla tahilla opiskellu itsenäisesti raskaampaan musiikkiin soveltuvan soolokitaristin oppimäärän. Laulua on tullu harjotettua sikiövaiheesta asti, ja tällä hetkellä käyn laulutunneilla. Oma ääniala on basso (ääniala yltyy suuresta C:stä yksviivasee d:hen) ja örinä onnistuu myös. Omia biisejä tulee sävellettyä aika paljon, ja niitä ois hyvä päästä työstämään hyvän porukan kanssa eteepäi.

Etin soittajia, jotka on perillä mm. seuraavista bändeistä: Children Of Bodom, Lost Society, Opeth, Insomnium ja While She Sleeps. Ois toivottavaa, että bändiä lähettäis viemää sellaseen suuntaan, missä musiikki on melodista ja raskasta, ja sanotukset anarkistisesti kantaaottavia.

Yhteydenotot pikaviestillä tai sähköpostilla osotteeseen teemu.molsa@hotmail.com

Cheers!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: -
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Lahti (Etelä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti