Muusikoiden.net
24.01.2017
Jenkkirundi - Uutuuskirja nyt myynnissä! 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Alternative/post/prog rock -bändi Red Kaukasus etsii laulajaa
Lisätty: 10.09.2016
Voimassa: 08.03.2017
Ilmoittaja: k-kookos (#161265)Lähetä pikaviesti »
Tamperelainen alternative/post/progrock -yhtye etsii uutta laulajaa. Monimuotoiseen ilmaisuunsa myös metalli- ja pop-otteita sulauttava yhtye julkaisi toisen pitkäsoittonsa Reflectionsin elokuussa 2016 (https://open.spotify.com/album/6IdPvbFHKioDP84kgu5g8y). Bändin debyyttilevy The Architect (2014) keräsi positiivista huomiota maamme rocklehdissä.

Bändin tulevan laulajan toivotaan olevan yhtyeen tapaan laaja-alainen ja melodisesti pätevä. Monipuolisesti tunteikas luonteva ilmaisu on oleellista: laulun on taituttava herkistelystä aggressiiviseen. Yhtyeen orgaaninen ote välttelee luontevasti perinteisiä ja ennaltaodotettavia ratkaisuja. Suuret linjat ja tunnelmien dynaaminen aaltoilu ovat musiikin keskipisteessä. Samaa lähestymistapaa toivotaan myös laululta.

Red Kaukasuksen tähänastinen tuotanto on liki täysin melodisella laululla varustettua, joten hyvä melodiataju ja sävelkorva laulajan ovat olennaisia kykyjä. Sanoitus- ja sävellystaito on suuri plussa. Yhtyeen sanoitukset ovat ainakin tähän asti olleet englanninkielisiä.

Red Kaukasus toimii muun elämän ohella, kuitenkin aktiivisesti. Treenejä pyritään pitämään viikoittain. Keikkoja tehdään sopivin väliajoin ja hyvien tilaisuuksien ilmetessä. Laulajalta toivotaan vaadittavaa sitoutumista päättäväiseen ja hötkyilemättä eteenpäinpyrkivään bänditoimintaan. Red Kaukasuksen ideana on olla luova ympäristö jäsenilleen ja sitä kautta kunnianhimoinen yhtye, joten uusia ideoita ja lähestymistapoja - esimerkiksi erilaisia soittimia laulun oheen otetaan mieluusti harkintaan.

www.redkaukasus.com
https://www.facebook.com/redkaukasus

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 20+
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0504145343
Internet: http://www.redkaukasus.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti