Muusikoiden.net
23.10.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Rumpalin paikka tarjolla
Lisätty: 06.09.2016
Voimassa: 23.10.2016
Ilmoittaja: mettän peikko (#45801)Lähetä pikaviesti »
Terve!
Kitaristille ja basistille tarvittaisiin rumpali kaveriksi. Omaa materiaalia on tarkoitus soitella ja valmiita kappaleita löytyy n. 10 kappaletta ja vähemmän valmiita on vielä lisää. Jotain kovereitakin voidaan soitella mutta pääpaino omissa kappaleissa . Viime kesänä alettiin soitteleen ja nyt oltu keväästä asti tauolla ja nyt pitäisi homma saada taas tulille. Tavoitteena olisi päästä tekemään äänitystä ja keikalle. Vähintään kerran viikossa pitäisi päästä reenaamaan ja mielellään useamminkin. Reenistä ei tällä hetkellä ole mutta eiköhän jotain keksitä että päästäisiin vaikka kokeilemaan.
Vaikutteet tulee jostain klassisen, hard, vaihtoehto ja psykedeelisen rockin suunnilta. https://soundcloud.com/heiskanen1 tuolta voi käydä kuuntelemassa näytettä.
Rumpalilta vaadittaisiin täysi-ikäisyyttä, Valtionvelvollisuudet hoidettuna, omaa settiä, mielenkiintoa bändiin ja jotain pitäisi osata soittaakkin. Ei nyt mikään Neil Peart tarvii olla, kunhan pysyy tahdissa ja hallitsee perusasiat niin ollaan jo voiton puolella. Saat keksiä itse miten oman osuutesi soitat eli taiteellista näkemystäkin pitäisi ehkä olla (tai jotain sellaista).
Pistähän viestiä pikaviestillä tai spostiin jos herättää mielenkiintoa tämmöinen meininki.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 24
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
Internet: https://soundcloud.com/heiskanen1
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti