Muusikoiden.net
25.01.2017
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Kiinnostaako kansanlaulu?
Lisätty: 25.08.2016
Voimassa: 20.02.2017
Ilmoittaja: velmuvilma (#182484)Lähetä pikaviesti »
Olen Sibelius-Akatemian kansanmusiikin aineryhmän toisen vuoden opiskelija, ja etsin lauluoppilaita lukuvuodelle 2016–2017.

Pääaineeni ovat sekä laulu että viulu. Sivuaineeni, harmooni ja piano, ovat miltei yhtä vahvoja, joten voin soveltaa tuntien sisällön yksilölliseksi jokaiselle oppilaalle riippuen laulu- ja/tai soittotaidosta.

Oppilaalla ei tarvitse olla kokemusta kansanmusiikista. Tunneilla voimme tutustua erilaisiin kansanlaulutyyleihin (mm. runolaulu, rekilaulu, balladi, polskalaulu, kelkettely, kyylaus, kurkkulaulun alkeet), kyseisten tyylien tekniikkaan ja laulutekniikkaan yleensä. Voimme sovittaa kappaleita laululle sekä mahdolliselle soittimellesi, improvisoida, säveltää, opetella säestämään harmoonilla eli tämmäämään, sekä halutessasi tutustua kansanmusiikin teorian ja notaation ihmeelliseen maailmaan.

Tunneilla keskitytään kansanlauluun, ei laulun alkeisiin. Jos koet hallitsevasi laulun perusteet, olet kiinnostunut laajentamaan laulutaitojasi ja oppimaan kansanmusiikista, ota yhteyttä.

Terveisin,

Vilma Jääskeläinen
vilma.jaaskelainen@uniarts.fi

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti