Muusikoiden.net
21.10.2016
Built for the pursuit | Paramount™ Series 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Innostavia rumputunteja,Helsinki(Vallila)
Lisätty: 23.08.2016
Voimassa: 24.10.2016
Ilmoittaja: lPerttu (#127260)Lähetä pikaviesti »

Annetaan rumputunteja Vallilassa osoitteessa Pälkäneentie 13. Tiloissa on kaksi rumpusettiä, mikä auttaa opettamista huomattavasti, koska opettaja pystyy demonstroimaan harjoitukset ja kompit yhtäaikaisesti oppilaan kanssa.
Opettajana toimii Perttu Lindberg, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus rumpujensoiton opetuksesta ja parinkymmenen vuoden tausta yhtyesoitosta. Olen valmistunut muusikoksi Pop & Jazz Konservatoriosta 2007 ja Metropolia Ammatikorkeakoulun Pop & Jazz-Linjalta vuonna 2012
Tunnit voidaan räätälöidä oppilaan omien toiveiden ja tason mukaan. Tunneilla käydään perus kapulatekniikka ja erilaisia neljän raajan koordinaatioharjoituksia, eri musiikkityyleihin pop/rock, jazz, funk, hip-hop ja latin. Ja näiden lisäksi harjoitellaan komppausta levyjen päälle soittamalla. Nuotin luku kuuluu myös ohjelmaan erilaisten teknisten harjoitusten lomassa(Syncopation-sovellukset). Luovaa nuotinlukua harjoitellaan erilaisten orkestrointi tapojen lomassa( big band-orkestrointi, beat-orkestrointi).
Oma vahvuus rumpujensoitossa, ovat epäsymmetriset tahtilajit eli 5/4, 7/4, 7/8, 9/4 jne. Olen ollut aina kiinnostunut luomaan rytmejä epätyypilisissä tahtilajeissa, niin että ne kuulostaisivat kuin, mikä tahansa "normaali" tahtilaji (4/4, 3/4, 6/4, 6/8). Sen lisäksi olen tutustunut moderneihin elektronisiin musiikyyleihin drum & bass:stä dubsteppiin nuotintamalla tyypillisiä rumpupatterneita kyseisistä musiikkityyleistä.

2014 vuonna ilmestyneet levyt, jossa soittoani voi kuunnella ovat Lossi T & Juoksut: Ei Mun Taka Pihalla, sekä Magot Prom: Magot Prom. Levyjä voi kuunnella Spotifyssä.

https://www.youtube.com/watch?v=R8MckZcFViY : Osoitteen takaa löytyy Magot Promin Live soittoa.
https://www.youtube.com/watch?v=G-UXClEvfs0 : Tykopaatti & Pula Ajan Temptations Live.
Omia treenivideoita+rumpucovereitahttps://www.youtube.com/channel/UC_YGaCCL7nJah6Y91VRnvmQ

Rumputuntien hinnasto:
30 min 15¤
45 min 20 ¤
60 min 25¤
Yhteistiedot:
puh: 0503015408
sähköposti:perttu.lindberg@gmail.com

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 34
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Internet: https://www.youtube.co … _YGaCCL7nJah6Y91VRnvmQ
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti