Muusikoiden.net
04.12.2016
Musamaailma.fi - Soittimet helposti netistä 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Naislaulaja punk/alternative tms. -bändiin
Lisätty: 13.08.2016
Voimassa: 01.01.2017
Ilmoittaja: Ganesh (#182074)Lähetä pikaviesti »
Moro!

Oon iloisessa Itä-Helsingissä asustava kohta 21 v muikkeli, joka haaveilee bändissä laulamisesta, alustavasti harrastusmielessä mut jos löytyy hyvä ja rento porukka alan mielelläni isompiinkin suunnitelmiin. Tarkotuksena mulla olis päästä keikkailemaan ja treenaamaan paljon. Olis kiva jos olisitte iältänne about samaa ikäluokkaa, n. 18-30 v.

Kaikista kivointa olis laulaa punkkia tai alternative rockia, mut myös sopivan luova ja energinen hevi, muu rock, grunge ja blues vois olla ihan hauskaa. Monenlaiset vaikutteet on enemmän kuin tervetulleita, ja sekä coverit että omat biisit käy. Laulan mieluummin englanniksi.

Kokemusta bändeilystä on parilta bändileiriltä ja muutamasta lyhytaikaisemmasta proggiksesta. Laulamista oon harrastanut itsenäisesti ala-asteesta saakka, monella eri tyylillä ja isolla äänialalla. Soittimet pysyy kädessä tarvittaessa, en osaa säveltää, joskus oon kirjotellu jotain lyriikantapaista.

Ei oo vielä ollu tarvetta omille laulukamoille, joten niitä ei löydy.

Laulunäytettä (poikaystävä teki biisin, ja se on myös hänen tunnuksillaan kun mulla ei oo omia, en oo oikeesti mies): https://soundcloud.com/joonas-kurki/vane-demo

Otas yhteyttä jos kiinnostuit, ja höpistään lisää! Lempibändeistä, laulutekniikoista, harrastuksista tai mitä ikinä haluutkaan tietää. :)

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 20
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti