Muusikoiden.net
20.01.2017
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Thrash Metal!!! (kitaristi, rumpali, basisti, laulaja)
Lisätty: 10.08.2016
Voimassa: 05.02.2017
Ilmoittaja: ToxicDeath (#168558)Lähetä pikaviesti »
Morjens!

Eli homman nimi olisi se, että etsin toista kitaristia, basistia, laulajaa ja rumpalia jo 2 vuotta olemassa olevaan rässiyhtyeeseen. Bändillä olisi jo nimi ja vanhoja kappaleita hyvin, kuin myös sitten jo uudempaa/parempaa materiaalia kasassa.

Jotta homma voisi lähteä täydellisesti liikkelle, niin jos olet rumpali ja sinulla on soittotila, tai olet tyyppi joka tietää reenikämpän Kuopiosta tai läheltä, niin homma voisi lähteä sitä kautta hyvin liikkeelle.

Musiikkityylinä siis Death/Thrash aika pitkälti. Vaikutteita voisi mainita ainakin Slayer, Sodom, Venom, Motörhead, Toxic Holocaust, Exodus ja pakkohan se on Metallica mainita.

Olen siis itse kitaristi ja olen tehnyt kaikki kappaleet yhtyeelleni, mutta omien ideoiden tuonti on sallitua ja jopa suotavaakin. Kunhan ei ihan eri ilmansuuntiin lähde riffit sun muut.

Itse olen 23-vuotias, eli ikähaarukan olisi oltava mieluiten 20 ikävuoden huitteilla, mutta eipä kait tuo niin justiinsa ole. Mut tosiaan, reenikämppä olisi aika hyvä olla jo heti ja mielellään myös rumpali, jolloin reenaaminen alkaisi mahdollisimman nopeasti.

Pikaviestiä kehiin tai s-postiin riiko.reivinen@luukku.com viestiä.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 18--->
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Kuopio (Itä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti