Muusikoiden.net
18.01.2017
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Terve teille Kuopion punksedät!
Lisätty: 03.08.2016
Voimassa: 29.01.2017
Ilmoittaja: JaniMHei (#181907)Lähetä pikaviesti »
Terve teille Kuopion punksedät!
Löytyykö täältä sellaisia? Siis nahkatakista (tai –housuista) ulos kasvaneita punkkeja siltä ajalta kun punk oli kuollut vasta kerran tai pari. Ja aina syntynyt uudelleen.

Onko sinulla vielä se vaihe, ettei sauvakävely vielä oikein kulje, ja vähäsen kutkuttaisi ottaa hiki pintaan treenikämpällä ja spottien loisteessa? Kiinnostaisiko rykäistä kerran viikossa tervat keuhkoista ja liveveto silloin tällöin? Synnytyksessä siis bändi. Haluaisitko lähteä tekemään kanssani läpileikkausta suomipunkin vuosikymmenistä maustettuna omalla tuotannolla?

Jos kolahti, soitin pysyy kädessä riittävällä vakaudella (kyllä!… punkkia ei tehdä vain siksi että ei osata soittaa), olet varustettu riittävällä ikäkertoimella sekä rennolla, mutta sitoutuvalla asenteella ja asustelet jossain Pohjois-savon lähiseuduilla niin alappas pistää hetimiten viestiä.

Itse olen pitkän linjan muusikko (+40), joka on soitellut erilaisten bändien riveissä punkista humppaan. Kitara soi, mutta pääinstumentti on laulu, joten kaikkien instrumenttien taitajat – ottakaapa yhteyttä. (Nokkahuilukin vois olla mukava lisä).Tuo ikäkerroin ei oikeastaan ole se oleellinen asia. Asenne ja intohimo sen sijaan ovat.

Laita pikaviestiä niin turistaan lisää!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 12-105
Osasto: Muut
Paikkakunta: Kuopio (Itä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti