Muusikoiden.net
04.12.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Laulaja hardcore/sludge/bläkkis/post yms. bändiin
Lisätty: 03.08.2016
Voimassa: 24.12.2016
Ilmoittaja: Riksutus (#48667)Lähetä pikaviesti »

Terve!

Olen 24-vuotias Mikkelistä Helsinkiin syyskuussa muuttava mies, joka hallitsee örinät, murinat ja karjunnat hyvin, ja etsii bändiprokkista Helsingin suunnalta toisen bändin lisäksi. Myös kitaristin paikka käy, mikäli sellaista on tiedossa (tiluttelut ei lähe, junttaukset kyllä).

Itselläni kokemusta bändeissä on n. 8 vuoden ajalta, niin kitaran kuin huutamisen parista. Keikkoja on tullut myös tehtyä ja studiossa pyörähdetty muutamaan otteeseen. Kirjoitan itse sanoja englanniksi ja pystyn myös osallistumaan riffien tekoon mieluusti.

Omiin suosikkiyhtyeisiini kuuluvat Converge, Abduktio, Unkind, Cult of Luna, Lapko, Deafheaven, Dillinger Escape Plan, Old Man Gloom, Shining (NOR, ei se ruotsalainen), Kvelertak yms. Myös raskaamman musiikin ulkopuolelta tulee kuunneltua paljon erilaista rapista jazziin ja sitä kautta post-rockiin.

Elikkä jos kiinnostaa kuulla murinaani niin seuraavasta linkistä löytyy SinäTuubasta videoo IlosaariRock Warn Up -keikalta: https://www.youtube.com/watch?v=uhS1anPlap4

En ole kiinnostunut peruslöysästä In Flames, 5FDP, Insomnium, Arch Enemy yms. muusta vastaavasta, haluan pikkasen enemmän sekametelisoppaa kehiin.

Kontakt mig by YV, if interessant and so on.
Kuitti.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 24
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Internet: https://www.facebook.com/breathetheend
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti