Muusikoiden.net
08.12.2016
HOTONE - pienimmät pedaalit koskaan? 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Laulaja-lauluntekijä etsii kitaristia/pianistia!
Lisätty: 24.07.2016
Voimassa: 01.01.2017
Ilmoittaja: isabellaXmusic (#181656)Lähetä pikaviesti »
Heips!

Meikäläinen on Tampereelle syksyllä suuntaava 18v naikkonen, jolla suunnaton intohimo on biisien väsäily ja laulaminen! Koko elämäni oon viettänyt musiikin parissa, oon soittanut viulua ja selloa, sekä laulanut ala-asteen musaluokasta lähtien. Esiintymiskokemusta on siis monen monta vuotta.

Nyt etsin itselleni musisointikumppania, kitaristia tai pianistia, jonka kanssa rennolla meiningillä tehtäis mageita covereita, sekä omaa musiikkia! Musamakuni on pop(suomalainen ja ulkomainen)/rock/rnb, myös jazzahtava ja hiphophommat menee. Haltsaan itse myös kitaran ja pianon soiton sellasella peruslevelillä, joten voidaan myös yhdistellä taitojamme. Oon muutaman oman pop/rnb -genreen menevän biisin tehnyt, suomeks sekä enkuks, eli tosiaan oman musan tekeminen on vahvasti se juttu.

En tiennyt kumpaan kastiin tän ilmotuksen laitan, harrastelijaan vai puoliammattilaiseen, tää on ehkä vähän sekä että, u know!

Toivon sulta siis kitaran tai pianonsoiton taitoa, sekä covereiden lisäks tahtoa ja intoa oman musan tekemiseen! Jos kiinnostuit laita äkkiä viestiä tulemaan puhelimeen tai sähköpostiin nii jutellaan lisää, en malta oottaa et päästään yhessä tekeen loistoduunia ja vallottaan suomalaisten sydämiä mein hyvällä musalla ja meiningillä!!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 18
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0449360114
Sähköposti: isabellaxmusic@gmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti