Muusikoiden.net
09.12.2016
Into-Luthman | Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: työtön kitaristi etsii hartaita harrastelijoita
Lisätty: 24.07.2016
Voimassa: 01.01.2017
Ilmoittaja: armashenrik (#181649)Lähetä pikaviesti »
Hei!
Olen Helsingissä kauan asustellut musiikin harrastelija. Treenaan aktiivisesti kitarani soittoa ja tuntuu, että olisi aika pyytää muita ihmisia soittamaan kanssani. Haluaisin itse tehdä kanssasi kappaleita ja lopulta esittää niitä jossain. Koska olen harrastelija ja yhteis-soitosta ei ole niinkään yhtään kokemusta, niin työsarkaa olisi aika paljon. Olen melkein kymmenisen vuotta keskittynyt lähinnä avoimiin vireisiin ja vaikka osaan jotenkin musiikinteoriani (muusiikkieskari-taso) on soittamiseni hieman vaikeaselkoista. Hyötyä on siis jos kokemusta esmes Vestapol, avoin Dm ja Dadgad-vireistä tai sitten hyvä sävelkorva olisi myös hyvä.
Sitten tietenkin täytyy mainita, että mistä tykkään. Mainitsen mieluusti kitaravetoisia akteja, mutta tykkään itse ihan kaikesta taivaan alla. Lähiaikoina minua on mielyyttänyt kaikenlainen country, bluegrass ja folk-hommat, mutta olen ollut nuorempa innokas kasarigootin ja kitara-indien kannattaja. mutta niin tälläisiä bändejä ajattelen referensseiksi, jos se helpottaa:
Yo la Tengo, sonic youth, Dinosaur jr,
velvet underground, BARDO POND, Gillian Welch, Six organs of admittance, The cure, The Black twig Pickers, Mission of burma, Sergio, John Cale, Jim o rourke, steve earle, neil young, Leevi & the LEavings etc.
Ota yhteyttä, jos vähänkin värähtää ja aletaan rakentamaan jotain.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Muut
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0407596995
Sähköposti: ssarmas84@gmail.com
Internet: https://www.youtube.com/user/dearbelovedhenry
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti