Muusikoiden.net
04.12.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Laulaja-lauluntekijälle soittokavereita?
Lisätty: 21.07.2016
Voimassa: 16.01.2017
Ilmoittaja: QED (#43062)Lähetä pikaviesti »
Laulaja-lauluntekijä etsii soittajaa tai soittajia perustamaan duon tai isomman yhtyeen, jos soittajia löytyy enemmänkin. Soittimesi voi olla melkein mikä vain soitin, jota voi soittaa akustisesti (esim. kantele, jouhikko, viulu, haitari, harmooni, mandoliini, akustinen kitara)... Tarkoituksena olisi siis soittaa minun kappaleitani (tai myös sinun, jos itsekin sanoitat ja/tai sävellät ja kappaleesi ovat helkatin hyviä). Myös joittenkin kansanlaulujen soittaminen voi tulla kyseeseen tai kansanmusiikkityylisten sovitusten tekeminen jostain hyvin valikoidusta suomirokkikappaleista. Mutta omien kappaleitten soittaminen on kuitenkin etusijalla.

Omasta musiikillisesta taustastani voisin kertoa sen verran, että minulla on tällä hetkellä monta vuotta toiminnassa ollut duo, joka keikkaileekin silloin tällöin. Omaan elämäntilanteeseeni sopisi kuitenkin enemmänkin musiikin tekemistä kuin tuon duon kanssa ehdimme tehdä. Olen duossa sanoittaja, säveltäjä ja laulaja ja soitan myös satunnaisesti esimerkiksi oktaavimandoliinia. Myös mandoliinia ja akustista kitaraa osaan soittaa jossain määrin, ja saan ääntä irti periaatteessa mistä vain kielisoittimesta ja jonkin verran kosketinsoittimistakin. En ole kuitenkaan mikään soittajavirtuoosi, ja viime vuosina soittaminen on ylipäänsä jäänyt vähemmälle ja olen keskittynyt laulamiseen ja laulujen kirjoittamiseen. Olen hyvin sanoituskeskeinen musiikintekijä. Kirjoitan yleensä haikeita ja surumielisiä lauluja, joissa pohditaan ihmisenä elämisen vaikeutta ja muita "perimmäisiä kysymyksiä". Haluan ottaa kantaa myös yhteiskunnallisiin kysymyksiin, ja vasemmistolainen arvomaailmani näkyy sanoituksissani tietynlaisena pienen ja heikon ihmisen puolella olemisena, vaikka mitään suoraa poliittista julistusta lauluistani ei löydäkään.

Kuuntelen hyvin paljon kansanmusiikkia, ja kansanmusiikkivaikutteet kuuluvat vahvasti myös omista kappaleistani, vaikka kaikki eivät olekaan ainakaan ihan suoraviivaisesti määriteltävissä kansanmusiikiksi.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Muut
Paikkakunta: Vantaa (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: jvukoskinen@hotmail.com
Internet: http://www.mikseri.net/janimaiju
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti