Muusikoiden.net
01.05.2017
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Bändiä vireille
Lisätty: 15.07.2016
Voimassa: 13.05.2017
Ilmoittaja: orrkki (#131809)Lähetä pikaviesti »
Hei!

Nyt, kun kitaran sävelet ovat raikuneet tyhjille seinille jo jonkin aikaa, olisi nastaa pistää bändi kasaan.

Olen 25-vuotias kitaransoittaja, ja kitaraa olen rämpyttänyt sellaiset 10 vuotta. Kitara pysyy (jokseenkin) vireessä, eivätkä kielet katkeile kuin aika ajoin.

Tässä vaiheessa tyylisuunta on vielä melko auki, mutta suuntaa antavana linjana voisi pitää raskasta rokkia. Tärkeimpinä vaikutteina mainittakoon Black Sabbath, Alice in Chains, Led Zeppelin, Jethro Tull, Deep Purple, Type O Negative, The Stooges, HIM, Rush ja Electric Wizard. Ripaus progevaikutteita voisi kanssa toimia hyvin, mutta pidetään sen tarkemmat genremäärittelyt vielä auki. Juuri Sinä voit siis päästä vaikuttamaan soundiin! Olennaisinta kuitenkin olisi, jos löytyisi intohimoa kunnon jytään.

Tarkoituksena olisi siis saada kasaan hyvä soittoporukka, joka soittaisi ihan harrastelumielessä ainakin näin alkajaisiksi. Treenejä voisi olla kohtuullisesti sellaiset kerran tai pari viikossa, sillä muutakin elämää on (tai niin ainakin uskottelen itselleni). Biisimatskuista covereilla on hyvä lähteä liikkeelle, mutta näkisin omien biisien tekemisen ja soittamisen mielekkäämpänä.

Kokoonpanon kannalta pitäisi löytyä olennaisimpina rumpali ja basisti, ehkä toinen kitaristi ja miksei kanssa kosketinsoittaja. Vokalisti voisi myös olla tarpeen. Soittotaidoilta kunhan tahdissa pysyy ja yhteissoitto pelaa, niin sillä pääsee jo pitkälle. Tärkeintä on se, että soittaminen tuntuisi mielekkäältä ja hauskalta, ei miltään pakkopullalta.

Mikäli siis kiinnostusta löytyy tällaiseen bänditoimintaan, niin ota yhteyttä. Katsotaan, minkälainen orkesteri saadaan aikaan.

Pikaviestillä tavoittanee parhaiten.

Terveisin,
Johannes

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Ikä: 1-99
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0404868745
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti