Muusikoiden.net
04.12.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Fantasy hakee basistia!
Lisätty: 30.06.2016
Voimassa: 09.01.2017
Ilmoittaja: RocketLord666 (#78159)Lähetä pikaviesti »
Hei! Olen 29-vuotias biisintekijä, jonka tavoitteena olisi kasata oma bändi, joka soittaisi omia biisejä ja myös aluksi covereita. Projekti on vakavahenkinen, ja tavoitteena olisi keikkailemalla saavuttaa suosiota niin paljon kuin biisien taso ja bändin muusikoiden taidot riittävät.

Mukana on tällä hetkellä todella lahjakas naislaulaja, jonka kanssa olen tehnyt yhteistyötä pitkän aikaa. Olen ajatellut että kokoonpano voisi olla seuraavanlainen: Naislaulaja, leadkitaristi, taustakitaristi (joka voisi laulaa myös joidenkin biisien osuuksia), basisti, rumpali ja kosketinsoittaja. Tulen aluksi mukaan myös itsekin, mutta tavoitteena on bändi joka voisi toimia ilman minua niin, että olen vain lauluntekijän roolissa.

Vaatimukset koskien kutakin muusikkoa ovat yksinkertaiset: Soittotaidon lisäksi tarvitaan aikaa ja intoa sitoutua tähän projektiin.

Netissä on kolme demoa, jotka ovat esimerkkeinä siitä tyylistä, jota haetaan - ja se on aika paljon popin ja rockin sekoitusta. Biisejä on paljon lisääkin toki, mutta ei niin pitkälle tuotettuja kuin nämä.

https://soundcloud.com/fantasy-112199516

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen a.honkasalo@hotmail.com!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Ikä: 20-40
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti